MENÜ

İyi hazırlanmamış!

Abone Ol Google News

Galatasaray, maçın hemen başından itibaren pozisyon vermeye başladı. Yetmedi, eli ayağı birbirine dolandı adeta. Yani, sezonun ikinci yarısında vites yükselten, takır takır futbol oynayan Galatasaray'ın yerinde yeller esti maçın büyük bölümünde.

Haberin Devamı

Hakem triyosu da farklı değildi. Muslera'nın sakatlandığı pozisyon öncesinde 2 Rizesporlu oyuncu net şekilde ofsaytken, oyun devam ettirildi, dolaylı şekilde etken oldu hakemler Uruguaylı kalecinin sakatlığında, ne yazık ki Galatasaray zaten aksıyorken, Muslera'nın sakatlığıyla da sarsıldı. Bunun en önemli kanıtı Rizespor'un kullandığı penaltı ve sonrasında olanlardır. Okan penaltı vuruşunda harika bir refleksle topu çeldi, ama bir tek sarı kırmızılı futbolcu Allah rızası için topu takip etmediği için Milan Skoda hayatının en rahat gollerinden birini attı.

Özellikle ilk yarıda Fegholi başta olmak üzere kalitesinin gereğini yapamayınca futbolcuların çoğu, soyunma odasına boynu bükük gitti Galatasaray.

İkinci yarıda yediği gol ise paralize olmakla izah edilebilir ancak. Amatör kümede bile bu kadar beleş gol yenmez. İlk kez bir araya bir futbolcu gurubu, sırtlarında Galatasaray forması varsa o gole bir şekilde engel olurlardı.

Haberin Devamı

Ve Fatih Terim takımı sahaya akıl koymak sorunu yaşıyor, dolayısıyla da organize olmakta zorlaniyorken Belhanda'yi ısrarla yanında oturttu. Keza aksayip duran Onyekuru'ya da alternatif uretemedi.

Açıkçası sezonbasindaki görüntüsüne dönmüş Galatasaray. Sezonun ikinci yarısındaki efektif futbolunun kıyısına bile ulaşamadı dün akşam.

Söylemeye gerek yok ki, bu yenilgiyle şampiyonluk yolunda büyük yara aldı Fatih Terim'in takımı.

Ünal Karaman'i kutlamak lazım, iyi hazırlanmış takımını.

Kutlanacak bir diğer kişi de Rizespor'un kalecisi Tarık'tır bence.

YORUM YAZ