MENÜ

İrfan Can kalitesi!

Abone Ol Google News

Fenerbahçe dün akşam sadece ilk yarıyı önde kapatarak soyunma odasına gittiği için değil, 90 dakika sonunda sahadan 3 puanla ayrılmaktan ötürü de oturup kalkıp şükretmeli bence. Çünkü, maçın genelinde dün akşam tanık olduğumuz hakem yönetimi geçen sezon Adana'da oynanan Adana Demirspor maçındaki Ali Palabıyık'ın idare şeklini çağrıştırdı resmen.

Hangisini sayayım. 6'da İsmail Yüksek'e yapılan faule gözlerini kapadı Atilla Karaoğlan. 25'te Osayi Samuel'e Eduardo'nun yaptığı hareket net bir sarı kartlıktı. 42'de Dusan Tadiç resmen el enseyle çekilerek düşürüldü ama her defasında olup bitene oralı olmadı Atilla Karaoğlan.

Bütün bunlara ilaveten Alanyaspor kalecisi Yusuf'un zamandan çalmasını hiç uyarmadan sadece seyretmesi de cabası artık.

Burada asıl sitem ve eleştiriyi Fenerbahçe'nin teknik direktörü İsmail Kartal'ın hanesine yazmalıyız. Hakem Atilla Karaoğlan'ın sorunlu yönetiminin farkına her kesten önce Fenerbahçe teknik direktörü varmalı, varmak mecburiyetinde. E, peki Edin Dzeco ve özellikle Dusan Tadiç'te yorgunluk belirtileri görülüyor az biraz, bunu da herkesten Sayın Kartal görmeli her halde. Dolayısıyla geniş ve kaliteli bir kadrosu olmasına rağmen neden gerekli müdahaleyi zamanında yapmıyor İsmail Kartal, anlaşılır gibi değil. Bu farkındasızlık da her şeyden önce Michy Batshuayi, Umut Nayir ve Ryan Kent'e haksızlık olsa gerek.

Haberin Devamı

Futbol, daha doğrusu takım oyunları disiplinsizliği asla kaldıramaz. Ferdi Kadıoğlu gibi önemli ve değerli altyapı eğitimi almış bir futbolcu dün akşam disiplinsiz davrandı ve gereksiz top kayıplarına neden oldu maalesef.
Bu arada Alanyaspor teknik direktörü Ömer Erdoğan'a kırmızı karta mâl olan davranışı hiç yakıştıramadım.
Her şeye rağmen beşte beş yaparak yoluna kayıpsız devam ettiği için kutlamak lazım sarı lacivertli takımı ve özellikle bilinçli ve kaliteli vuruşla takımına 3 puan kazandıran İrfan Can Kahveci'yi kutlamak lazım.

Haberin Devamı
YORUM YAZ