MENÜ

İmece günleri!

Abone Ol Google News

Maalesef, bir virüs ciddi şekilde yaraladı hayatı. Tüm dünya ecel terleri döküyor bir görünmezin karşısında. Kaygı boyumuzu aşmak üzere, aklımız yokuş yukarı koşuyor resmen.

Haberin Devamı

İnsanın insana, doğaya yaptığı kötülüğün faturasıdır baş belası bu virüs. Neyseki moralbozukluğunun egemen iklim haline geldiği şu günlerde teselli bulabileceğimiz sesler duyuyoruz, ümidimizi sulayan adımlara tanık oluyoruz ülkemizde ve dünyada. Bu da inssnlığın bu belayı da atlatacağına inandırıyo beni. Almanya milli takımının teknik direktörü Joochim Löw mealen"Tek odak noktamız para, açgözlülük, daha fazla güç ve karlılıktı, virüs insanlığımızı hatırlattı. Herşeyin ailemiz, dostlarımız, insan olmak, birbirimizle iletişim kurmak ve saygı duymak olduğunun farkına vardık. Oysa bunlar her zaman birinci sıraya koymamız gereken şeylerdi aslında" dedi.

M. Gladbach'ın futbolcular kulüp sıkıntıya girmesin diye gönüllü olarak maaşlarından kesinti istediler.

Barcelona, Juventus dahil dünyada bir çok kulüp maaş kesintisiyle feda dönemi başlattı.

Haberin Devamı

Ülkemizde de yüz ağartıcı adım ve girişimlere tanık olduk, daha da olacağız. Başta Sayın Haluk Levent olmak üzere bir çok sanatçı ve futbolcu elini taşın altına koydu, sorumluluk üstlendiler.

Fenerbahçe başkanı Sayın Ali Koç ve futbolcular 500 milyon liralık yardımda bulundular. Keza Sayın Koç Divan Otel'i sağlık çalışanlarının emrine verdi. Sayın Mustafa Cengiz sağlık emekçileri için "Karınca kararınca" kampanyasına çağrı bulunarak katıldı.

Bütün bunlar da en kısa zamanda bu beladan kurtulacağımıza inandırıyor beni. Doğrusunu isterseniz liglerin ne zaman başlayacağını hepimiz merak ediyoruz. Ama dondurulmuş ( sportif, ekonomik ve kültürel) her türlü aktivitenin başlaması için bu belayı biran önce defetmemiz şart. Dolaysıyla kurallara harfiyen uymak, evde kalmak bir zorunluluktur. Bir an önce doğal hayatımıza dönmemiz dileğiyle.

YORUM YAZ