MENÜ

İki hocayı da kutluyorum!

Abone Ol Google News

Kulüplerin başarısı için idari ve teknik açıdan doğruları yakalamak bu kadar önemli işte. Alanyaspor'un kadro değeri en fazla 24 milyon, Sivasdpor'un ise olsa olsa 26 milyon euro cıvarındadır. E, şimdi elinizi vicdanınıza koyarak söyleyin, bu maliyetlerle oluşturulmuş bu kadroların oynadığı futbola ve puan cetvelindeki yerlerine yada ilk dörde namzet performanslarına saygı duymasak fena halde saygısızlık olmaz mı? İki takım da hem Fenerbaçe hem de Beşiktaş'ın üstünde yer alıyorlar puan sıralamasında 22.hafta biterken ligde. Hem de pozitif futbol oynarak. Mesela ikisi de Beşiktaş'tan daha çok gol atmış ve Fenerbahçe'den geri kalmamış bu konuda.

Haberin Devamı

Dün akşam da oynadıkları futbol, ortaya koydukları istek ve mücadale fazlasıyla saygı ve alkışı haketti bence. Hele de Alanyaspor'un evinde oynuyormuş gibi topa fazlasıyla hakim şekilde oynaması... Gel de alkışlama şimdi Erol Bulut'u. Sayın Ersun Yanal'ın "Takım savunması" konusunda Rıza Çalımbay ve Erol Bulut'dan ivedi olarak alması gereken dersler var bence. Sezonun ilk yarısında Alanyaspor rahat şekilde Fenerbahçe'yi yenmiş, Kadıköy'de ise beraberlikle ayrılmıştı sahadan. Ve o maçlarda bulduğu pozisyonların iki katını buldu dün akşam ama gene de yenemedi Sivasspor'u gördüğünüz gibi. Neden, çünkü Fenerbahçe'nin bir türlü beceremediği veya yapamadığı takım savunmasını çok iyi yaptı Rıza Çalımbay'ın öğrencileri, genellikle yaptığı gibi.

Haberin Devamı

Açıkçası skor açısından kısır olsa bile mücadale ve heyecan açısından keyif yaşattı izleyenlere iki takım da. Tabii, Zorbay Küçük'ün soğukkanlı yönetiminin altını da çizelim bu arada, maçın bu kalitede oynanmasında, bu da bir başka güzellikti dün akşam adına.

YORUM YAZ