MENÜ

Hocanın tercihleri sorunlu!

Abone Ol Google News

Fred eski Fred gibi oynayamıyor kaç maçtır. Keza Ferdi Kadıoğlu da performansıyla izleyenlere arattı eski Ferdi'yi. Szymanski'nin, Dzeko'nun ve Livakoviç'in güzel paslarında hep yanlış yerlerdeydi gurbetçi futbolcu.
Peki, ya Edin Dzeko'nun ilk yarıda kaleciyle karşı karşıya kaçırdığı pozisyona ne demeli. Farkı ikiye çıkarmak için ilk yarıda yakalanan en büyük şanstı oysa Dzeko'nun kaçırdığı, ki ikinci yarıda da çok net pozisyonda ne kaleyi tutturdu, nede sağındaki bomboş arkadaşını gördü Boşnak futbolcu.

Haberin Devamı

Gerçeğin adını koyalım artık. Bir, Dzeko tüm iyi niyetine rağmen 70 dakika oyunda kalmayı hak etmiyor. İki, Fred ve Tadiç sezon başındaki kadar katkı vermekten uzaklar. Üç, Sayın İsmail Kartal oyuna müdahalede zaman ve isabet konusunda sorunlu maalesef. Misal, Szymanski'yi neye göre oyundan aldı, Lincoln Henrique'den neden yararlanmayı hiç düşünmedi, oyuncu değişiklikleri için neden 70 küsur dakika bekledi dün akşam?

Kadro geniş ve kaliteli. Bir takım için bu büyük bir avantaj. Ama, kadronun böylesini yönetmek, o kadrodan gereken verimi almak da çok önemli gördüğünüz gibi. Batshuayi ve Rade Kruniç daha erken oyuna alınsa, Fred, Tadiç ve Dzeko da daha önce kenara alınsa sonuç böyle olmazdı büyük olasılıkla.

İrfan Can Kahveci'nin golünün gelmesinde Szymanski'nin Dusan Tatiç'i görmesi önemliydi ama Tadiç'in aşırtması
ise tek kelimeyle mükemmeldi.

Haberin Devamı

Dominik Livakoviç iyi bir kaleci. Ama soluna gelen ilk topu ancak içerden çıkarabildi ve iki puanın kaybedilmesine sebep olanlar arasına yazdırdı adını.

YORUM YAZ