MENÜ

Hiç zorlanmadı!

Abone Ol Google News

Ülkemizin inkar edilemez gerçeğidir; Süper Lig'de ilk dörde girmek hedefi bulunan takımlarımız için "Gazozuna maç"tan öteye geçemiyor Türkiye Kupası maçları ne yazık ki. Nitekim şampiyonluğun önemli adayları arasında yer alan Fenerbahçe ideal kadrosundan ( Altay ve Isla'nın yanına Tolga Ciğerci'yi de koyarsak) sadace 3 futbolcuyu sahaya sürdü dün akşam Mersin'de.

Haberin Devamı

Doğrusu bu ya, benim dün akşam en çok merak ettiğim şey Tolgay, Alper, Rami ve Deniz Türüç'ün performanslarıydı. Bu, Sadık, Murat Sağlam, Miha Zajc ve Mevlüt Erdinç'in yapacaklarını merak etmediğim anlamına gelmez elbette. Ama Alper, Tolgay ve Deniz Türüç'ün Fenerbahçe'deki performans yoksulluğu gerçekten bilime aykırı.

Hoş, ( Fikret Demirer, Romen futbolcu Lutu, Tarık Daşgün, Halil İbrahim Kara, Yusuf Şimşek ve benzeri) nice futbolcu meslek hayatım boyunca düşkırıklığı yaşattı bana. Ancak Alper Potuk ve Tarık Daşgün en başında yer alıyorlar bu düşkırıklıklarımın.

Dün akşam Sayın Ersun Yanal'ın yüzünü nispeten Alper Potuk, Tolgay Arslan ve Deniz Türünç güldürdüler performanslarıyla. Alper, Fenerbaçe'nin ikinci golünde başrole çıktığı gibi oyunun her bölümünde sorumluluk üstlendi, diriliş mücadelesi verdi resmen. Haydi inşallah, dilerim o da Ozan Tufan gibi sadece futbola odaklanır artık bundan böyle.

Haberin Devamı

Tolgay Arslan "Ben kaliteli futbocuyum" dedi dün akşamki duruşuyla. Ama Murat Sağlam ve Fenerbahçe'nin yediği golde hatası olan Adil Rami için çok da iyimser değilim bundan sonraki maçlarda forma şansı bulmaları konusunda ne yazık ki. Ve bir de Mevlüt Erdinç tabi. Bu kadar geri gitmesini, silik bir performans sergilemesini anlamak olanaksız gerçekten. Fenerbahçe'nin 9 numaralı formasını kim neye göre Mevlüt'e verdi bilemiyorum, ama rahmetli Selçuk Yula ve Hüseyin Çakıroğlu giymişlerdi o formayı, biraz ayıp ediyor bu perfornansıyla Mevlüt en hafif deyimiyle onlara.

Tarsus İdmanyurdu 2. ligde yer alan bir takım. Öyle çok gol atan bir takım da değil. Dolayısıyla yedek ağırlıklı bir oyuncu gurubuyla pek de zorlanmadan turu geçti Fenerbahçe.

YORUM YAZ