MENÜ

Heyecan tavan yaptı!

Abone Ol Google News

Fenerbahçe en zor deplasmanlarından birini oynadı dün akşam. Kesinlikle kazanmaya yönelik bir oyun anlayışıyla oynadı yine sarı-lacivertli takım. Göztepe ise aksine yenilememeyi öncelikli hale getirerek oynamaya çalıştı ilk yarıda. Guilherme yetenekli olabilir ama sporcu ahlakından yoksun maalesef. Futbol oynamak diye bir kaygı taşımıyor. Aksine enerji ve motivasyonu sadece rakibi töhmet altında bırakmaya ve hakemi yanıltmaya odaklı.

Haberin Devamı

Göztepe'nin penaltısı kesinlikle penaltı değil, resmen "yedi" hakem deyim yerindeyse. Skor avantajına rağmen ikinci yarıya da gol için iştahlı olan taraf Fenerbahçe'ydi. Samatta ve Cisse eğer girdikleri pozisyonları değerlendirebilse 5, 6 gollü bir galibiyetle dönerdi misafir takım İzmir'den.

Nazım Sangare kesinlikle Gökhan Gönül'ü aratmadı. Pelkas " Ben kaliteyim" dedi oynadığı futbol ve attığı golle. Valencia, Sosa, Gustavo ve elbette Altay hep alkışlık bir oyun oynuyorlar, ama ille de Ozan Tufan, Ozan Tufan...Maşallah, gerçekten maşallah.

Açıkçası heyecanın tavan yaptığı maçta iki takımı da alkışlıyorum. Ah, keşke hakem Atilla Karaoğlan da maçın kalitesine yakışan bir yönetim gösterebilseydi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ