MENÜ

Hesap kitap zamanı!

Abone Ol Google News

Kulüplerimiz, hatta tüm kurum ve kuruluşlarımız bıçak sırtı denilen bir süreçten geçiyor ne yazık ki. Artık kılı kırk yarmak zorunda sorumluluk sahibi her kes. Yani, devir hesap kitap zamanı deyim yerindeyse.

Haberin Devamı

Başta Altınordu olmak üzere akıl ve bilimle yönetilen parmakla sayılacaklar hariç, asırlıklar da dahil büyük bir açmazla karşı karşıya ülkedeki kulüplerimiz.

Çünkü, yıllar yılı hamaset ve ihtirasla yönetildi hemen hepsi. Futbolcu fabrikası Bursaspor, Gaziantepspor, Samsunspor, Sakaryaspor, Eskişehirspor'un hatırı sayılır paralarla yıllarca sattığı futbolcuları ve bir de bu kulüplerimizin şu anda boğuştugu sorunları, bulundukları yeri yanyana koyarsanız meramımı daha iyi anlayacağınıza inanıyorum.

Tamam, her yeni yönetim büyük sorun ve bütçe açığıyla göreve başlıyor kulüplerimizde, bu inkar edilemez.

İyi de eski yönetimi taklit etmek için mi görev alıyor yeni yönetimler, bunu da anlamış değilim, anlamakta zorlanıyorum. Sayın bay ve bayanlar, eski yönetimin yaptıklarını yapacaksanız neden görev talebinde bulunuyorsunuz Tanrı aşkına, sorunları çözecek birikim ve vizyonunuz yoksa derdiniz ne, ne diye iddialı şekilde görev talebinde bulunuyorsunuz?

Haberin Devamı

Saymakla bitmez zincirleme hatası yöneticilerin. Ama, en gına getiren ise teknik direktör belli olmadan yöneticilerin kadroyu oluşturmak adına futbolcu göndermeleri ve yeni oyuncular transfer etmesidir.

Baylar, bayanlar unutmayın, her teknik direktörün başarılı olacağına inandığı Bir sistemi ve bu sistemi sahaya yansıtacağına güvendiği futbolcular vardır. Teknik direktöre talep ve beklentinizi iletin, bu sizin hakkınızdır, ama sistem ve kadroyu belirlemeye yeltenmeyin, hocanıza saygı duyun, güvenin, sabır ve metaneti şiar edinin lütfen.

Uzun yıllar sonra Fenerbahçe başta olmak üzere sanki bu yolu seçmiş gördüğüm kadarıyla kulüplerimiz.

Hayırlı ve kalıcı olsun bu akılcı yol diliyorum.

Zaten, başka da seçenek yok, devir hesap kitap zamanı ve aklı ve bilimi kutsamanın devridir zira.

YORUM YAZ