MENÜ

Her yol ona çıkıyor

Abone Ol Google News

Erol Bulut her kayıptan sonra suçu hep başkalarına yıkıyor. Göztepe maçından sonrası spikerlere laf sokumaya çalışması ise sorumluluktan kaçmanın bir başka boyutu.

Haberin Devamı

Futbolcularından yakınması ise ayıp ötesi.

Sayın Bulut, bu kadro size rağmen şekillendi, eğer öyleyse sizin hanenize yazılacak bir kusur daha demektir. Sizin bir oyun anlayışınız var, olmalı. Bu anlayışınızı sahaya yansıtacak futbolcu tercihleriniz var doğal olarak. Size rağmen yapılan kadro mühendisliği söz konusuysa neden izin verdiniz? Zira lider özellikli teknik direktörler böyle bir şeye müsade etmezler.

Kaldı ki, kadro size rağmen şekillenmedi.

Türkiye liglerinin en kaliteli ve geniş kadrosuna var elinizin altında ve maalesef liglerimizin en kötü futbolunu oynuyor bu takım. Geride kalan maçlarda kadro kalitesine yakışan bir futbolu bir iki maç yada iki üç yarı ancak oynadı Fenerbahçe.

Sizin başında bulunduğunuz Alanyaspor'dan Cisse, N'skala, Velitton, Bakasetas gibi en önemli futbolculardan yoksun takıma liglerimizin en güzel futbolunu oynatıyor gördüğünüz gibi Sayın Çağdaş Atan.

Haberin Devamı

Yani Fenerbahçe'ni oynadığı kötü futbolun ve aldığı olumsuz sonuçların nedeni kadro kalitesi değil sizin yetersizliğinidir ne yazıkki.

Başka yerde kabahat aramayın, kendinizi sorgulayın. Üst düzey liglerde oynamış çok değerli futbolculardan oluşmuş bir kadroya sahipsiniz. Gustavo'nun, Mesut Özil'in görüş, düşünce ve duygularını da öğrenin arada, öğrenmenin yaşı yoktur. Bazen öğreneceği çok şey var çünkü öğretmenlerin öğrencilerinden.

YORUM YAZ