MENÜ

Hem maçı hem de moral kazandı!

Abone Ol Google News

Fenerbahçe zor günlerden geçiyor. Çok iddialı başladığı sezonda büyük düş kırıklığı yarattı Vitor Pereira ve öğrencileri. Dolayısıyla dün akşamki Çaykur Rizespor maçının önemi hepten artmıştı.

Haberin Devamı

Gerçeği söylemek gerekirse Fenerbahçe dün akşam taraftarı esir almak üzere olan umutsuzluğu paramparça eden bir şevkle oynadı ve maçı da farklı bir skorla kazandı.

İlk yarıda biraz aksayan ama ikinci yarıda oyunun iki yönünde de ortaya karekter koyan Osayi Samuel dahil aksayan bir tek futbolcu göremedik neredeyse dün akşam.

Attila Arpad Szalai haftalarca yedek kaldıktan sonra ilk on birde sahaya çıktığı maçta hem iki asistle hem de genel performansıyla ne kadar değerli ve karakterli bir futbolcu olduğunu birkez daha kanıtladı.

Berisha'nın attığı gol çok önemli. Ama gol bölgesinde biraz fazla bencil sanki. Aynı şey ilk golün asistini yapan Rossi için de geçerli.

Mesut Özil bir dünya yıldızı. Kondisyon sorunu olmasına rağmen çok iyi oynadı ve sınıf paslar verdi dün akşam.

Crespo takım oyuncusu, Gustavo da öyle. Ama Ferdi Kadıoğlu, Jose Sosa ve Berke Özer her takımda güven, canlabaşla mücadale etmek ve akıl adına her takımda mutlaka bulunması gereken futbolculardır bence.

Haberin Devamı

Sedar Dursun çoğumuzdan eleştiri aldı bu sezon. Ama din akşam oyunuyla hem de attığı üç golle resmen mahçup etti hepimizi. Hele son golünden önce rakiple girdiği mücadaleden galip çıkarak topu takımına kazandırması, akabinde de o mücadalesini üçüncü golüyle sonuçlandırması resmen takdire şayandır bence.

Fenerbahçe ilk kez böylesine farklı bir skorla maç kazandı bu sezon. Tabi bu skorla sadece maçı değil moral de kazandı sarı lacivertliler. Umarım sislerin dağıldığının müjdesi olur bu galibiyet.

YORUM YAZ