MENÜ

Hayırlı olsun

Abone Ol Google News

Çok zor gerçekten de böyle maçkarı oynamak. Sabır şart bir kere. Sonra akıllı oynamak da tabii. 1 puan bile yetiyor size ama İzlanda için ise 3 puan olmazsa olmazlardan.

Haberin Devamı

Dolayısıyla maçın genelinde öyle çok çiddi pozisyonlar bulamadık. Hatta en önemli gol şansını maçın 30. dakikasında bulduk belki ama İzlanda'ya da pek gol şansı tanımadık.

Bence maçın en öndmli kahramanı İzlanda'nın ölümüne saldırdığı son dakikada topu çizgiden çıkaran Melih Demiral'dır. Sonra maçın genelinde direnç ve dikkati temsil eden Zeki Çelik'in hakkını verelim tabi.

Cengiz Ünder "Cengiz gibi" oynayamadı. Doğal, zira maç kondisyonu sorunu vardı ayları kapsayan sakatlığından ötürü. Aynı şeyleri Burak Yılmaz için de söylemek zorundayım.

Hakan Çalhanoğlu sanki ikinci yarılarda oyuna alınması gereken bir futbolcu. Nedense ilk onbirde sahaya çıktığında kalitesine yakışan pefformanslar segileyemiyor gurbetci oyuncumuz.

Ozan Tufan ve Umut Meraş'ın oyundaki devamlılıklarını ve konsantrasyonlarına şapka çıkardım. Mert Günok"un soğukkanlı duruş ve çıkışları da alkışı hakediyor ama Ozan Tufan ve Mahmut Tekdemir'in adeta gizli kahraman gibi milli takımımızı ayakta tutan birer kolon olmasını ne kadar övsek, alkışlasak azdır her halde.

Haberin Devamı

Sonuçta bu beraberlikle birlikte 2020 Avrupa Şampiyonası biletini aldı takımımız. Hayırlı olsun, umarım daha büyük başarılar yaşatır bize bu genç ve pırıl pırıl çocuklar.

YORUM YAZ