MENÜ

Hak eden kazandı!

Abone Ol Google News

İlk yarının tartışmasız şekilde üstün olan tarafı Fenerbahçe'ydi. Kaptan olarak sahaya çıkan Ozan Tufan ise hiç bir çekinceye mahal vermeyecek şekilde starıydı sar lacivertlilerin. Beşiktaş'ın en önemli ve yararlı oyuncusuysa kesinlikle emektar Atiba'ydı.

Haberin Devamı

Aslına bakarsanınız ilk yarıda iki pozisyonu vardı topu topu Kara Kartal'ın, biri Altay'ın yorum hatası, diğeri de Jailson'un Burak'a yaptığı gereksiz kampurundandı zaten.

Hayır, bunları dillendirken diğer Fenerbahçeli futbolcurın emeği ve mücadalesine saygısızlık yapanam. Tamam, Beşiktaş'ın kahramanı Atiba'ydı. Ama Fenerbahçe'nin Gustavo, Tolga, Deniz ve Kruse'nin adeta gizli kahramanları da vardı açıkçası dün akşam.

Dün akşamki maç gösterdi ki, Emre Belözoğlu'yla sahaya çıktığı maçların genelinde aksamış ve ama Emre'siz oynadığında daha efektif görüntüye bürünmüştür Fenerbahçe.

Bunları dillendirmek kesinlikle Emre'ye saygısızlık falan da değildir. Sadece her maça doğru onbirlerle çıkmanın ne denli önemli olduğuna işaret eder hepsi bu.

Burada yeri gelmişken bir olgunun daha altını çizmeliyim. Teknik direktör ve futbolcuların işlerini gereği gibi yapamadıklarında veya tökezlediklerinde sitemkar davrannakarını kedinlikle kabullenmiyorum ve çok ama çok gereksiz buluyorum. Zira onlar birer profesyoneldir, dolayısıyla profesyonelce düşünmek, davranmak ve yaşamak zorundadırlar. Unutmayalım, milyonlarca üniversite mezununun nefesi açlık kokarken ekonomik olarak bir eli balda diğeri yağda futbolcu ve teknik direktörlerimizin.

Haberin Devamı
YORUM YAZ