MENÜ

Gol düellosunda kazanan yok

Abone Ol Google News

Fırtına gibi başladı maç Sivaspor. Adeta neye uğradığını şaşırdı Galatasaray. Yaklaşık çeyrek saat süren bu fırtınadan gol de çıkardı evsahibi takım. Ama tecrübe ve kalitetesiyle sakin kaldı ve fırtınayı atlattı Fatih Terim'in öğrencileri, bu duruşun karşılığı olarak da geriye düştükleri halde ilk yarıyı önde kapatarak soyunma odasına gitti sarı kırmızılılar. Gerçeği söylemek gerekirse bariz şekilde üstün oynadı ilk yarının geri kalanını, farkı açacak pozisyonlar da buldu misafir takım ama başta Fegholi olmak üzere yakaladıkları fırsatları golle sonuçlandıramadı Galatasaraylı sarı kırmızılı futbolcular.

Haberin Devamı

Tabii, bu arada Sivasspor'un oynadığı oyunu ve mütevazi bütçeyle alkışlanacak bir takım yaratan Sayın Rıza Çalımbay'ı alkışlamayı da unutmayalım. Elinizi vicdanınıza koyun geçen sezon Hakan Mert Candaş adında bir futbolcudan kaçımızın haberi vardı. Keza Fatih Aksoy, kaleci Samassa, Fernando ve performans sergilemekte kendisini aşan diğer Sivassporlu futbolcular... Kabul edelim ki, bu güzel tabloyu bize izlettiren asıl aktör Rıza Çalımbay'dır.

Haberin Devamı

Ve yanılmıyorsam bu sezon sahasında hiç yenilmedi Sivasspor. Dolayısıyla galip gelecek pozisyonlar bularak beraberlikle ayrıldı sahadan Galatasaray ki, bu da azımsanacak bir başarı değil.

Zorlu fikstürü var sarı kırmızılıların. Dün akşam önemli 2 puan bıraktı Sivas'ta bu da bir gerçek. Ancak eğer Galatasaray kendi sahasında Beşiktaş ve Trabzonspor'u deplasmanda da Başaklehir'i yenerse kesinlikle şampiyon olur.

YORUM YAZ