MENÜ

Gına geldi artık!

Abone Ol Google News

Eğri oturup doğru konuşalım, hemen her konuda eleştirilecek çok şeyimiz var bizim. Ama bu eksik ve yanlışlarımızdan ötürü aşağılanmak, “Denek” yerine konmak da zoruma gidiyor artık.

Haberin Devamı

Onur zedeleyen bu tavırlara en çok da ülkemiz futboluna katkı yapmak için gelen yabancı teknik direktörlerle maruz kalıyoruz. Phillip Cocu’nun Fenerbahçe’yi, UEFA’nın bu önemli organizasyonunu bu denli küçümsemesi başka türlü nasıl izah edilebilir, bilemiyorum. Halbuki, bir galibiyete en az 500 milyon euro veriyor UEFA bildiğim kadarıyla.

İddia ediyorum, Sayın Aykut Kocaman, Samet Aybaba, Ersun Yanal ve benzeri bir yerli teknik direktörümüzle maça çıksa Fenerbahçe en kötün ihtimalle beraberlikle dönerdi Zagrep’ten dün akşam.

Reyes bir yıla yakındır maç yapmıyor, bu ısrarın özel bir anlamı mı var yoksa? Üçüncü bölgesi bu kadar uyumsuz, işlevsiz ve etkisizse koca Fenerbahçe’nin bunun tek nedeni Hollandalı teknik direktörün ciddiyetsizliği ve saçma sapan tercihleridir. Slimani dururken, Frey, Jailson, Ayev ve Barış dururken Alper.

Haberin Devamı

Peki ya oyunda kaldığı sürece yetenek ve yararlılık adına parıldayan Benzia’yı oyundan alması, hem de 4-1 gerideyken takımı. Şaka yapar, yada dalga geçer gibi Benzia’yı oyundan aldıktan sonra Slimani’yi oyuna alıyor.

Tamam, eleştiriyi hak eden çok şey ve yanımız var. Ama Cocu tarafından küçümsenmenin bu kadarını ne Fenerbahçe nede Türkiye hak ediyor, kimse kusura bakmasın.

YORUM YAZ