MENÜ

GİDİŞAT KÖTÜ!

Abone Ol Google News

Geçen sezonun ilk onbirinde demirbaştı Giuliano ve Josef. İkisi de gitti. Onların yokluğunda Dirar ve Alper sahadaydı dün akşam. Alper’e bir sözüm yok,ama Dirar döküldü resmen.

Haberin Devamı

Aslında Fenerbahçe’nin sorununu tek tek futbolcularla anlatmak veya sadece onlara bağlamak da doğru değil kanımca. Koşmayan, yırtınmayan kimse yok. Ama ne yaptığını veya yapacağını bilen oyuncu sayısı çok az. Çünkü organizasyonluk sırıtıyor maçın tamamında. Geçen hafta Y.Malatyaspor karşısında top genelde Fenerbahçe’deydi. Dün akşam da öyleydi. Ama üretim yok, kanatlar kırık, orta sahada Elif’in dışında bilinçle hareket eden yok.

Slimai bu gidişle verem olacak, şimdiden söyleyeyim. Pas alamıyor, dolayısıyla asıl bölgesinin dışında haylice efor ve zaman harcıyor. Ayev de farklı değil aslında. Kanatlar bu kadar üretimsizken SayınCocu’nun Barış Alıcı’yı 65 dakika, Mehmet Topal bu denli yararsız oynuyorken Mehmet Ekici’nib 80 dakika kulübede tutulması da akıl tutulması olsa gerek teknik heyet adına.

Slimani, Ayev ve şimdi de Frey. İyi güzel de Fenerbahçe’nin Hasan Ali’nin yerine acilen transfer yapması gerekmiyor mu? Sarı acivertliler 3. Bölgede gol arıyorken eğer top Mehmet Topal’ın ayağına geliyorsa bilinki o topun canı gol olmak istemiyor. Dün akşam ilk yarım saat bitmek üzereyken kaçırdığı golü başka nasıl izah edebiliriz, söyler misiniz?

Haberin Devamı

Bornova Stadı’nın zemini de aynen diğer sıtadlarımızınki gibi maalesef. Oynan oyun genelde keçiboynuzu tadını andırdı bu yüzden. Umarım, federasyon ve kulüpler işbirliği içinde bu sorunu giderirler en kısa zamanda.

Halil Akpunar dün akşamın yıldızıydı, bunun da altını çizmek isterim.

YORUM YAZ