Geri dönmek önemli

Fenerbahçe'nin kadro kalitesi ile şu ana kadar oynadığı ve topladığı puan arasında büyük bir çelişki var. Hiç sakınmadan sözümüzü söyleyelim; Akordu bozuk bir enstrüman gibi Fenerbahçe. Yani birbirini ezberlememiş oyuncu gurubu fotoğrafı veriyor sarı lacivertliler, doğal olarak uyum sorunu tellal çağırıyor.
Haberin Devamı ›
Fizik gücü yerlerde sürünen Pelkas'la oyuna başlamak ise Sayın İsmail Kartal adına gülümsetiyor insanı. Sarsak, dermansız Yunanlı yıldız maalesef ve dolayısıyla Fenerbahçe'nin ritim yakalamasına takoz oluyor ne yazık ki.
Maç eksiği ve yaşadığı sakatlıktan ötürü çıkarken beklenmedik ölçüde pas hatası yapsa da Crespo bu takımda her zaman oynayacak bir futbolcu. Deyim yerindeyse yama oluyor, can simidi görevini yapıyor Portekizli futbolcu.
Osayi Samuel mi? Alkışlık bir performansla oynuyor bu sezon. Bu sezon çoğunlukla savunmanın sağında görev verildiği halde tam bir profesyonellik örneği gösterdi, oyunun ofansif yönününde de fazlasıyla katkı sundu siyahi yıldız.
Kim ne derse desin, İrfan Can Kahveci büyük bir futbolcu. Fenerbahçe'de çoğunlukla asli yerinde oynatılmadı. Dolayısıyla, kendisinden beklenen performansı sergileyemedi biraz da bu nedenle. Ama dün akşamki golü ve asistiyle ne kadar değerli ve kaliteli bir futbolcu olduğunu birkez daha kanıtladı, asıl yeri 8 numara olan yıldız oyuncu.
Haberin Devamı ›
Hakem Hüseyin Göcek öteden beri yetenekleri hakkında soru işaretleri yaratmıştır bende. Dün akşam maçın 62. dakikasında Crespo'ya yapılan net ve kartlık hareketi atlayan bir hakemin Süper Lig'de düdük çalması futbolumuz adına dramdır bana kalırsa.
Zor bir süreçten geçiyor Fenerbahçe. Camia kaynıyor. Alınan sonuçlar ve oynanan futboldan ötürü aylardır dişlerini kemiriyor Fenerbahçe taraftarı. Dolayısıyla bu süreçte geriye düştüğü maçtan galibiyetle ayrılması önemlidir sarı lacivertli takım adına. Başta İrfan Can, Crespo, Osayi Samuel ve asla konsantrasyonunu kaybetmeyen Serdar Dursun'u özel olarak kutlamak istiyorum izninizle.