MENÜ

Gereğini yap Ersun hoca!

Abone Ol Google News

Fenerbahçe moralsiz gitti Antalyaspor deplasmanına. Çokça nedeni var şüphesiz moral açıdan bu denli gerilemenin yada düşüşün bu kadarının. Ama bence bu iç burkan görüntünün ana nedeni Sayın Ersun Yanal'ın tercihleri, öngörüleri ve elindeki kadroyu yeterince değerlendirme yetisinden yoksun olmasıdır. Şu gerçeğin altını kalın bir çizgiyle çizmek zorundayız; Fenerbahahçe'de Serdar ve ( Koca bir ilk yarı yok sayılmasına rağmen ) yeteneği ve profesyonelliğiyle direnen Mehmet Ekici hariç hemen her futbolcu geriye gitmiş ne yazık ki, buna Gustavo da dahil. Neden, peki neden? Sorunun tek cecabı teknik heyet yetersizliğidir bence, bu durumun başka da izahı yok maalesef.

Haberin Devamı

Açıkçası paralize olmuş Fenerbahçe. Bunun en önemli kanıtı 68'de yaşananlardır. Yönetemiyor, yönetemedi bu kadroyu Ersun Yanal, hala neden gerçeği kabullenip gereğini yapmıyor anlamakta zorlanıyorum.

Yok topa çok sahip olarak oynuyormuş yok ligin en çok şut çeken takımıymış... mış mış da mış mış...

Mağlup durumda ama oyuncu değişikliğini ancak dakika 80'de akıl eden bir kenar yönetiminden Fenerbahçe'ye hayır gelir mi Tanrı aşkına?

Haberin Devamı

Hakemi de beğenmedim. 19'da sarı kartlık faul yapan Fredy hakemin hoşgörüsüne mazhar olunca maçın son bölümünde çok rahat şekilde aynı şeyi Mehmet Ekici'ye de yaptı.

Fenerbahçe maçı kazanacak kadar oynadı mı? Hayır, kesinlikle hayır. Dolayısıyla beraberlik en çok da Fenerbahçe adına "İyi" denebilecek bir skor.

Sayın Yanal'ın artık şapkasını önüne koyması ve onurlu bir karar vermesi gerekiyor. Bu kadronun, Fenerbahçe'nin hayal ve hedefleriyle asla bağdaşmayan bir performans sergilemiştir Ersun Yanal, bu tartışılamaz gerçek. E, artık gereğini yapmalı Ersun Hoca.

YORUM YAZ