MENÜ

Galibyeti hak etti

Abone Ol Google News

Fenerbahçe haklı bir galibiyet aldı. Sezonun flaş takımı Hatayspor karşısında hem de deplasmanda bu kadar rahat bir galibiyet alacağını hocası Pereira da dahil herhalde hiç kimse beklemiyordu.

Haberin Devamı

Açıkçası Berisha hariç formanın hakkını vermeyen tek sarı lacivertli futbolcu yoktu dün Hatay'da. Savunmada Kim Min Jae ve Atilla Szalai dikkatli, çabuk ve müthiş uyumlu. Rakip defansa yaptığı presle oyunun savunma yönünde Fenerbahçe'ye konfor yaşattı Diego Rossi bana göre.

Topa sahip olmayı dert edinmeden alan daraltan oyunda Mert Hakan da Miguel Crespo da yeterince sorumluluk aldılar. Gencecik Muhammed'e ise "Maşallah" demek lazım. Özgüveni de enerjisi de sorumluluk alması da üst düzeyde.

Enner Valencia yorulana kadar en iyi performanslarından birini segiledi. Zaten yorulmasa girdiği onca pozisyonlardan en az iki gol daha çıkarırdı büyük ihtimalle Ekvadorlu yıldız. Dolayısıyla Vitor Pereira'nın yorgunluktan mecalsiz kalana kadar onu sahada tutmasını yadırgadım. Osayi Samuel bir türlü standart yakalayamıyor. Dün de dalgındı hatta sanki biraz da yorgun. Hatayspor'un golünden önce yaptığı pas hatasını başka türlü değerlendirmek mümkün değil.

Haberin Devamı

Tisserand, İrfan Can, Nazım Sangare, Miha Zajc, Jose Sosa gibi çok önemli oyuncaları sakatken Hatayspor deplasmanından üç puanla dönmek çok değerli ve önemlidir. Mert Hakan, Valencia, Serdar Dursun tarafından değerlendirelemeyen onca pozisyon da cabası.

YORUM YAZ