MENÜ

Fred'le Fenerbahçe daha güzel!

Abone Ol Google News

Fred'in dönüşüyle bloklar arasındaki bağlantının otomatik olarak arttığını gördük. Keza, yokluğunda bozkıra dönen orta sahası eskisi kadar olmasa da belirgin şekilde üretken hale geldi Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızın dönüşüyle. Açıkçası Szymanski, Tadiç ve İrfan Can Kahveci'nin performanslarını da yukarı çekiyor varlığıyla Fred. Böylece istekle, coşkuyla yeniden buluştu sarı lacivertliler haftalar sonra yeniden.

16. dakikadaki ilk golde Szymanski ve Fred'in oyun zekası, çevre görüşü kıvılcım oldu. Hızlı düşündü, çabuk davrandı Polonyalı yıldız ve topu hemen Fred'e kazandırınca Tadiç'e de Brezilyalı aynı şekilde aktardı meşin yuvarlağı. Ve Tadiç'in güzel pasını müthiş bir sezgiyle doğru yere depar atan Szymanski asiste dönüştürürken bir kez daha kalitesini ve çabukluğunu gösterdi. Fred'in Dzeko'nun attığı ilk golde de dolaylı katkısı vardı bence.

İrfan Can Kahveci'nin golü ise jeneriklikti resmen. İrfan Can'a biraz önyargılıydı sanki Bahattin Şimşek. Kendisine yapılan en az iki tane faulü görmezden geldi bence hakem.

Dolayısıyla Sivasspor maçının farklı kazanılmasında Fred, Szymanski ve İrfan Can Kahveci baş rolü oynadılar.
Demek ki bazı oyuncuların varlığı takımları adına çok ama çok önemliymiş. Djiku da dönerse Fenerbahçe büyük olasılıkla eski günlerine dönecektir büyük olasılıkla.

Sayın İsmail Kartal'ın sakatlanıp kendini yere bırakan Crespo'yu hemen kenara almamasını çok yadırgadım doğrusu. Kenarda İsmail Yüksek ve Bartuğ gibi iki tane futbolcu varken üstelik.

Hakemin verdiği 6 dakikalık uzatma azdı bence. Sadece Crespo'nun iki sakatlığından dolayı bile en az 6 dakikası çöpe gitti maçın.

Haberin Devamı

Sivasspor'da genç Yunus ve Burak Kapacak öne çıkan futbolculardı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ