MENÜ

Fenerbahçe için güzel bir gece

Abone Ol Google News

Süper Lig'in bu sazon en çok gol yiyen takımıdır Kasımpaşaspor. Fenerbahçe neredeyse 1 aydır maç kazanamıyordu, dolayısıyla Ersun Yanal ve öğrencileri için büyük bir şanstı bence rakibin böylesiyle karşılaşmak böylesi bir kritik haftada.

Haberin Devamı

Gerçeği söylemek gerkirse daha ilk yarıda maçı koparabilirdi Fenerbahçe. Zira deyim yerindeyse bu sezon adına deplasmandaki en kolay ve hatırı sayılır düzeyde gol pozisyonlarını yarattığı maçını oynadı dün akşam sarı lacivertliler. Ama telaş ve endişeyle sahaya çıktıklarından olsa gerek ilk yarıda oynadıkları oyunun karşılığını alamadılar doğal olarak. Zaten Harun'un o kadar rahatken o denli absürt bir ıskayla golü yemesi de herşeyi anlatıyor her halde.

Halis Özkahya da yardımcıları da maçta çok kritik hatalar yaptılar bence. 31'de Khalili'nin Mehmet Topal'ın yüzüne darbesi hiçte masumane değildi. Keza, Veysel Sarı'nın 66'da Valbuena'ya yaptığı net kırmızıydı, ama sarıyla geçiştirdi Halis Özkahya. Yetinmedi Özkahya, Veysel'in 79'da Soldado'ya yaptığı ardışık faüllere de ikinci sarı kartını esirgedi maalesef. Fenerbahçe'nin iptal edilen golü de tartışmaya açıktır. Açıkçası Halis Özkahya bir kez daha performansıyla vasatın altında kaldı.

Haberin Devamı

Bu galibiyetle en azından stresli günleri geride bıraktı büyük ölçüde Fenerbahçe. Gerçeği söylemek gerekirse biraz olsun rahatladıysa sarı lacivertliler, yatıp kalkıp Valbuena'ya dua etmeliler, hem de Sayın Ali Koç'tan Ersun Yanal'a kadar herkes. Çünkü Fenerbahçe formasının ve fedakar taraftarının hakkı olanı bu sezon sade Fransız yıldız verebildi maalesef.

YORUM YAZ