MENÜ

Fena değil!

Abone Ol Google News

Çok yüceltmenin de çöpe atmanın da zamanı değil. Çünkü sonuçta geçen sazonki kadrodan yaklaşık 10, 11 kişi ayrıldı. Kadroya dahil olanların birbirini tanıyıp ezberlemesi, hocanın kendilerinden ne istediğini anlayıp kavraması da doğal olarak zaman ve daha çok birarada çalışmayı zorunlu kılıyor. Dahası sezonbaşı hazırlıkları devam ediyor ve oynanan da hazırlık maçları.

Haberin Devamı

Gene de fena değil, ümitvar bir görüntü verdi iki hazırlık maçında da Sayın Ersun Yanal'ın öğrencileri istisnalar dışında. Miha Zajc ve Alper Potuk biraz zor forma şansı bulurlar bu performanslarıyla. Misal Alper oyunda kaldığı ilk yarının tamamında kayıplardaydı. Neyseki yarının bitimine yakın çevirdiği topu gole dönüştürdü Vedat Muriç ve Fenerbahçe bu golle soyunma odasına gitti.

Tolga Ciğerci kalıcı olacak bence bu sezon. İlk yarıda sağda oynadı, sırıtmadı. İkinci yarıda orta sahaya kaydırıldı gene yarlı oldu. Genç Batuhan ve kaleci Oytun Özdağ gibi Murat Sağlam da güven veren bir performansla oynadı. Mehmet Ekici ve Vedat Muriç ( Allah korusun) bir sakatlık yaşamazlarsa 11'in değişmezleri olacaklar büyük bir olasılıkla.

Haberin Devamı

Emre mi? Eh, tecrübesi de yeteneği de Fenerbahçe'yi yukarıya talıyacaktır bana kalırsa, hele de Ersun Yanal'ın başının sıkıştığı maçlarda.

Vedat Muriç'in takımının ve kendisinin 2. golünde topu alışı ve gol vuruşu ise alkışlık türdendi. Ama Max Kruse'nin kaçırdığı iki pozisyon ise insanın gözlerine inanmasını engelliyor resmen.

Eh, daha yolun başında Sayın Ersun Yanal ve öğrencileri. Yoğunlaşarak birarada geçirecekleri zaman dilimine muhtaçlar. Dolayısıyla, bu kadar kısa sürede verdikleri görüntü pek de fena değil bana kalırsa.

YORUM YAZ