MENÜ

Fazlasıyla hak etti

Abone Ol Google News

Gerçekten bu maçı kazanmayı fazlasıyla haketti Ersun Yanal'ın öğrencileri. Daha ilk yarıda bile maçı koparabilirdi aslında Fenerbahçe, Tabi, çerçeveyi tutturacak şekikde şut atabilse eğer Tolga Ciğerci.

Haberin Devamı

Neredeyse iki elin parmaklarından daha fazla şut attı daha ilk yarıda Kruse ve arkadaşları rakip kaleye.

Bu üstünlük ikinci yarıya da yansıdı. Kullanılan korner sayısı, topa sahip olmak, pozisyon yaratmak, şut atmak... Aklınıza gelebilecek her paramatrede bariz bir üstünlük elde ettiği rakibine karşı Fenerbahçe.

Şüphesiz, bu bariz üstünlüğün en önemli faktörü Max Kruse'nin nihayet kalitesine yakışan bir performasla oynamasıydı. Açıkçası Luis Gustavo'nun haftalardır sergilediği kalite Alman yıldızın nihayet "Kruse gibi" oynamsıyla ikiye katlandı. Ha, Isla'ın harika performansını alkşılamayı da unutmayalım bu arada.

Elbette Sayın Ersun Yanal'ıl bildikleri ve kaygıları vardır. Dolayısıyla Tolga Ciğerci'de bu kadar ısrar edip Deniz Türüç ve Ferdi Kadıoğlu'nu hamle oyuncusu olarak düşünüyorsa mutlaka kendince gerekçeleri vardır.

Haberin Devamı

Fenerbahçe adeta bu sezonun en güzel futbolunu oynadı ve Başakşehir gibi güçlü bir takımı deyim yerindeyse sahadan silerek çok önemli bir galibiyet aldı. Alkışlıktı açıkçası dün akşamki futbol ve galibiyet.

Ancak, Elazığ'daki depremzedeler adına tribünlerden sahaya yağan kaşkol ve bereler bana göre.

Not:Geçmiş olsun Elazığ ve Malatya.

YORUM YAZ