MENÜ

Favorim Galatasaray!

Abone Ol Google News

Galatasaray adeta antrenman yaptı. Ve net bir skorla maçı kazanırken dikkate değer bir de mesaj gönderdi; "Benim olduğum yerde kimse kadılmasın, çünkü son sözü ben söylerim"

Haberin Devamı

Eh, haksız da değil gördüğünüz gibi. Tecrübe bu denli değerli işte uzun soluklu yolculuklarda. Şampiyonluk yolunda geriye doğru sayım başladığında bir kez daha tanık olduğumuz gibi tecrübe çok önemli bir avantaj haline geliyor işte.

Dün akşam dilediği gibi haraket etti, davrandı Kasımpaşa karşısında üst üste beşinci kez kazanırken. Feghouli vites yükseltmiş. Ömer ve Adem etkili birer dişli haline gelmişler. Seri ve Lemina merkezi "Şato" haline getirmişler.

Açıkçası çok yönlü bir şekilde çıtayı yükseltmiş bir Galatasaray var artık karşımızda. Fatih Terim faktörü ne kadar önemliymiş görüyoruz işte. Başında bulunduğu gurubu kendisine inandırmış, oyuncularını kendisine ve kendilerine güvenmeye ikna etmiş görüldüğü gibi.

Fenerbahçe'nin, Sivasspor ve Başakşehir'in kayıp yaşadığı haftada 3 altın değerinde puan alarak şampiyonluğun en önemli adayı haline geldi bana göre bu galibiyetle sarı kırmızılılar.

Haberin Devamı

Kaldı ki, Galatasaray kendi sahadında ağırlayacak Beşiktaş ve Trabzonspor'u. Yeter ki, Mustafa Cengiz popülist söylemlerini bir yana bırakıp Fatih Terim'in işini zorlaştırmasın.

Sözün özü şu yani; Benim şampiyonluktaki en büyük favorim Galatasaray'dır.

YORUM YAZ