MENÜ

Ersun Yanal da formsuz

Abone Ol Google News

İlk yarıda Ayew'den ötürü resmen 1 kişi eksik oynadı Fenerbahçe. Hocanın prensi Tolgay da pek farklı değildi doğrusu. O kadar çok basit top kayıpları yapıyor ki, insan gözlerine inanamıyor. Kendisine verilen kredi ve güveni ancak bu kadar düşkırıklığına uğratabilir bir futbolcu.

Haberin Devamı

İsmail de kayıplardaydı oyunun büyük bölümünde. Ve gerçeği söylemek gerekirse Alanyaspor'un farka gitmesini Harun önledi.

30'a yakın hücumu olmuştur her halde Sergen Yalçın'ın takımının. Buna karşılık Fenerbahçe'nin gol girişimi bir elin parmaklarını ya bulmuş yada bulamamıştır.

Tek sorun bu da değil. Deyim yerindeyse evcilleştirilmiş bir aslan gibiydi maçın genelinde sarı lacivertliler. Harun ve Mehmet Topal sayesinde hezimetten kurtuldular. Orta sahada Elif Elmas resmen yalnızlıktan çaresizleri oynadı. Yani kalede Harun, defansın önünde Mehmet Topal ve orta sahada Elif'in isyanı da olmasa hezimet kaçınılmaz olacaktı.

Tamam Hasan Ali, Moses, Mehmet Ekici ve Soldado gibi önemli 4 eksiği vardı Fenerbahçe'nin. Ancak bu kadar ruhsuz oynamanın gerekçesi olamaz cezalı futbolcuların yokluğu ve zaten olmamalı da.

Haberin Devamı

Alanyaspor'un 56'daki golü bana kalırsa (çevre görüşünden ötürü) Sadık'ın eseridir. Defansın önemli bir oyuncusu kalecinin rahatlıkla alabileceği bir top için bu kadar sorumsuzca, bilinçsizce ve defi beladan çıkmaz.

E, peki bu kadar oyuncu ruhsuz ve formsuzsa asıl sorumlu teknik adam değil de kim olacak, söyler misiniz? Ayev aylardır hayalet gibi. Peki, Yusuf Mert böyle bir maçta çıkıp oynasa Ayev'den daha yararlı olmaz mı acaba?

Anlaşılan Sayın Ersun Yanal da formsuz. Aksi olsa sahaya böyle bir 11 sürmezdi, sürse bile Tolgay ve Ayev'i bu kadar uzun süre sahada tutmazdı.

YORUM YAZ