MENÜ

EN DOĞRU YER İSTANBUL!

Abone Ol Google News

Günlerdir allak bullak hayatımız. Yüzlerce kişi işini kaybetti. Bir o oranda da işyeri kapandı. Manevi bir depremin yanında maddi sarsıntı yaşıyor ülke. Gelecek kaygısı da cabamız.

Haberin Devamı

Dolayısıyla dilencisi olduk en küçücük umut kırıntılarını. Bu günümüzü bile aramak endişesi yakamıza yapıştı neredeyse. Ama umutsuz yaşanmıyor işte, iyimser düşünmekten de alıkoyamıyoruz kendimizi sonuçta. Bu da çok insani bir şey.

Diliyor ve umut ediyorum ki, uzun sürmez bu karabasan. En geç mayıs sonu normal hayatımıza döneriz ve en geç de haziran veya temmuz sonu liglerimiz kaldığı yerde başlar ve tamamlanır.

Peki, her şey umduğumuz gibi olumlu yönde gelişirse ve liglerimiz de yeniden başlarsa, Süper Lig maçları nerede oynanmalı? Şu ana kadar 2 seçenek önplana çıkmış gibi görünüyor. Birincisi İstanbul, ikincisi de Antalya.

Bu iki kentimizin de (Antalya'da bazı yetersizlikler sözkonusu olsa bile) böylesi bir etkinliğin altından yüzakıyla çıkabilecekleri bir altyapıya sahip olduğuna inanıyorum.

Ancak oynanmamış 8 maçın haziran veya temmuz aylarında oynanacağını gözönünde bulundurduğumuzda İstanbul daha akla yatkın bir şık olarak karşımızda duruyor.

Haberin Devamı

Zira Antalya'daki statların önemli bölümü otellere ait. Üstelik İstanbul'a oranla havalar çok daha sıcak olarak seyredecektir Antalya'da.

Şüphesiz ulaşım ve konaklamak konusunda İstanbul'un daha avantajlı taraf gibi durduğunun altını da çizmek durumundayım.

Bir aksilik olmaz da yukarıda belirttiğim zaman diliminde maçlar oynanırsa büyük olasılıkla tribünlerde taraftar olmayacaktır. Mantıklı ve gerekli olan da budur zaten. Çünkü bu sinsi virüse karşı önümüzdeki aylarda da çok dikkatli davranmak zorundayız ve hassasiyet katsayımızı asla düşürmemek zorundayız.

Dolayısıyla İstanbul veya Antalya, hangi ilimizde kalan maçlar oynanırsa oynansın hiç bir takım adına taraftar avantajı söz konusu olmayacaktır.

Dilerim bu kapkara günler biran önce biter ve her şey normalleşir.

YORUM YAZ