MENÜ

Ders dolu bir sezon

Abone Ol Google News

Fenerbahçe için hayati önem taşıyan bir maç değildi hiç şüphesiz dün akşamki karşılaşma. Halbu ki, BŞB Erzurumspor adına çok daha önemliydi ve hatta denebilir ki ayakta kalmak veya hayata tutunmak anlamı ifade ediyordu dünkü 90 dakika.

Haberin Devamı

Dolayısıyla ilk yarıda topa daha fazla sahip olduğu halde ancak yarının son çeyreğinde rakip kalede bir kaç tehlike yaratabildi Soldado'yla sarı lacivertliler. Ama bu tehlikelerin birinde Fenerbahçe'nin organizasyon sorumlusu Zach, diğer ikisinde de Bosna Hersek Milli takımının da kalesini koruyan İbrahim Sehic Erzurumspor'un kalesi adına devleştiler.

Zach demişken, Sloven futbolcunun şu ana kadar gösterdiği performansla pırlantayı bırakın bakır olduğu bile tartışılır bence.

Tabii böyle bir durumda Fenerbahçeli futbolcularla kümede kalmak için çırpınan Erzurumsporlu futbolcuların psikolojisi arasındaki zıtlığı da görmek lazım. Tamam, Fenerbahçe gibi takımların forması her koşulda iddia taşır ve kazanmaya oynar. Ancak kim ne derse desin amaçtan yoksun ve kaygısız olunca konsantrasyon sorunu doğal olarak ayaklarına dolaşıyor insanın.

Haberin Devamı

Erzurumspor bu mağlubiyetle işini hepten zorlaştırdı kümede kalmak adına, gerçek bu maalesef. Dikkatinizi çekmiştir sizin de. Her kim istikrarı önemsememişse sorunların girdabından kurtulamamıştır.

Akhisarspor, Erzurumspor, Bursaspor, Göztepe... Hangi takım şu anda küme düşmüş veya kümede kalmak için çırpınıyorsa dikkat edin hepsi de istikrarı küçümsemiş, futbolcu ve teknik direktör konusunda popülist davranmışlardır.

Umuyor ve diliyorum ki bu sezon her kulübümüz ve yöneticimiz adına kulakta küpe haline gelir.

YORUM YAZ