MENÜ

Derbiye yakışan mücadele

Abone Ol Google News

Fenerbahçe İlk 19 dakikada esti gürledi resmen. Heyacan ve baskı tavan yaparken gol de kaçırdı sarı lacivertliler. Öyle ki, bu süre içinde skoru 3_0 a götürebilirlerdi çubuklular. Müthiş pas tafiğiyle rakibinin başını döndürdüler deyim yerindeyse. Ama Rodriguez'in golüne yenisini ilave edemedikleri için Trabzonspor yavaş yavaş oyuna ortak oldu ve golü de buldu. Şüphesiz, Fenerbahçe'nin savunma hattı bu denli aksadıkça daha çok bocalıyacak, attığı golü veya golleri korumak sorunu önümüzdeki maçları da kapsayacak.

Haberin Devamı

Devrenin son dakikasında kaçırılması atmaktan daha zor olanı yapınca ilk golün sahibi Rodriguez, Ersun Yanal'ın öğrencileri soyunma odasına beraberlikle gitmek zorunda kaldı.

Kruse organizasyon işini beklenen düzeyde yapamadı. Tolga çok aksıyor, Deniz'in sürekliliği yok. Rodriguez de sık sık kayıplara karışınca Emre, Ozan Tufan ve Vedat Muriç'in mücadele etmekten canları çıktı adeta. Zaten Emre bu kadar yorulmasa maçı rahatlıkla çözerdi her halde. Tabi, kaleci Uğurcan'ın ikinci yarıdaki performansı da tavan yapınca, Fenerbahçe aradığı golü bulamadı ve ilk yarıda karşılıklı atılan gollerle taraflar birer puanla sahadan ayrıldı.

Haberin Devamı

Tamam, maçın galibi yoktu Kadıköy'de ama ferbiye yakışan bir mücadele izledik dün akşam, bu da gerçek.

YORUM YAZ