MENÜ

Çok zorlandı!

Abone Ol Google News

İsmail Kartal döneminde izlediğim en kötü Fenerbahçe'ydi dün akşamki.

Haberin Devamı

Crespo ve Osayi Samuel 'in yokluğu ayarlarını bozmuş Kanarya'nin, hatta ritim ve tempo sorununa yol açmış dahası Fenerbahçe adına.

Maalesef, Luiz Gustavo inkar edilemez boyutta Miguel Crespo'yu arttı. Daha da kötüsü, Crespo'nun yokluğu Miha Zajc'in performansını çok büyük boyutta olumsuz yönde etkiledi dün akşam.

Dolayısıyla, sakin kalamadı, gereken düzey ve kalitede pas yapamadı sarı lacivertli ekip maçın genelinde.

Mert Hakan, Rossi ve Altay Bayındır hariç, İrfan Can başta olmak üzere eski performanslarını mumla arattı diğer futbolcular.

İrfan Can demişken altını kalın çizgilerle çizmeliyim, İrfan Can sınıf bir futbolcu olarak rakip ve hakemlerle bu kadar çok muhatap olmamalı.

Üçüncü bölgede Miha Zajc'in içine deyim yerindeyse Alex de Souza yada Gheorhe Hagi kaçıyor resmen, öyle dakikalarda ve zor pozisyonlarda öylesine goller atıyor ki, şapka çıkarılacak türden.

Maçın son dakikaları Rus Rulet 'i gibi geçti deyim yerindeyse.

Haberin Devamı

İki takım da her an hem gol atabilir hem de gol yiyecek türden bir futbol anlayışıyla oynadı iki ekip. Gaziantep FK' nin penaltısı tartışılamaz. Bu penaltı öncesi (eğer ofsayt yoksa) Fe rdi Kadıoğlu'na yapılan faulün karşılığı da penaltıdir bence.

Çok kişinin omzuna apolet astığı İsmail Kartal dün akşam bana düş kırıklığı yaşattı.

Fenerbahçe bu kadar uzun süre çok yönlü aksiyorken müdahale etmedi, bizler gibi izledi maalesef.

İrfan Can başta olmak üzere birden fazla futbolcu gereken katkıyı veremezken, Sayın Kartal sadece seyretti olup biteni ne yazık ki.

YORUM YAZ