MENÜ

Çok keyifli bir maçtı!

Abone Ol Google News

Aslında bir teselli olabilir sadece büyük takımlar için Türkiye Kupası Şampiyonu olmak, bu bir gerçek. Ama eğri oturup doğru konuşursak Fenerbahçe'nin bu sezon şampiyon olacağını söylemek de her halde akıl ve gerçekle bağdaşmaz, öyle değil mi?

Haberin Devamı

Dolayısıyla, Ersun Yanal'ın mealen "Bu kupayı kazanmalıyız " veya "Kazanmalıyız" şeklindeki tespit ve hedefi çok gerçekçi geliyor bana.

Dün akşam Sayın Yanal'ın üçlü defansla oyuna başlaması hocanın bu işe hayli kafa yorduğunun kanıtıydı. Doğrusu tercihlerinden ötürü sonuç da aldı. Başta Reyes olmak üzere bir çok futbolcu hocalarını mahçup etmedi. Çok ağır bir zeminde oyuncularının çoğunluğu Ersun Yanal'ın kendilerine duyduğu güveni boşa çıkarmadı.

Benzia hariç tabi. Yeteneklerine asla söyleyecek sözüm olamaz, ama bu Kuzey Afrikalı futbolcuların takım aidiyeti, oyun anlayışları ve taktik disiplinleri insanı gıcık edecek türden resmen. Bir yetkim olsa (İstisnalar dışında) bu coğrafyadan futbolcu transferini yasaklardım açıkçası.

Farklı kazandı Fenerbahçe ve son 16'ya kaldı, hem de çok ağır bir zeminde. Ama Barış Alıcı neden bu kadar gerilemiş, bunun ciddi şekilde sorgulanması gerektiğine inanınıyorum.

Haberin Devamı

Soldado onca maç eksiğine rağmen oldukça diriydi ve üstelik golünü de attı. Mehmet Ekici'nin kumaşı tartışılamaz, eğer sık sık sakatlanmazsa ligin ikinci yarısında önemli katkılar sunar takımına, dün akşamki performansı ve attığı 2 gol bunun kanıtı sanırım.

Açıkçası enseyi karartmasın Fenerbaçe taraftarı, çünkü Ersun Yanal ve takımı çok güzel günler yaşatacak kendilerine bunu şimdiden söylemek isterim.

YORUM YAZ