MENÜ

Cocu paniklemiş

Abone Ol Google News

Kolay değil tabi, işler bir türlü yolunda gitmiyor. Dolayısıyla panik tavan yapmış Fenerbahçe'de. Başlama vuruşundan önce bir yakarışları varki Sliman ile Ayev'in insanın içi acıyor.

Haberin Devamı

Böyle durumlarda birçok futbolcu yapabileceklerini de yapamaz hale geliyor maalsef. Ve gene böylesi anlarda "Lider"in soğukkanlı kalması hayati önem taşır. Fakat ne yazk ki, Phillip Cocu'daki panik neredeyse futbolcularınkini ikiye katlıyor.

Fenerbahçeli futbolcuların koşmaktan, boğuşmaktan canı çıkıyor deyim yerindeyse. Ve maalesef bir çoğu da ne yapacağını bilmeden koşuyor.

Dün akşam sol önde Elif Elmas, orta sahada da Reyes oynadı. Benzia mı , onu kulübede oturttu Hollandalı teknik direktör. Dolayısıyla isabetli pas yapamadı, organize olamadı sarı lacivertliler ve Başakşahir orta sahayı elini kolunu sallayarak geçti çoğunlukla.

Gol ayakları Slimani ve Ayev'in koşmaktan anası ağlıyor. Dolayısıyl çok yoruluyorlar, gol bölgesinde topla buluştuklarında ise adaleleri isyan ediyor, kaçınklmaz olarak istedikleri vuruşu yapamıyorlar ne yazık ki.

Haberin Devamı

Sayın Cocu'nun sistemini baz alırsak Frey iyi futbolcu. Çünkü dili dışarda kalana kadar koşuyor ve Allah var sürekli koşuyor ve rakiple boğuşmaktan asla vazgeçmiyor.

Tamam, sorun çıkaran varsa adı ister Volkan Demirel, ister Dirar olsun, anında hakettiği cevabı vereceksiniz. Yöneticinin, yönetmenin asli görevidir bunlar. Ancak acaba teşhis isabetöi mi veya "Neşter"i doğru yere mi vurdu Sayın Ali Koç ve arkadaşları, işte bu konuda çekincelerim var doğrusu.

YORUM YAZ