MENÜ

Büyük sürpriz!

Abone Ol Google News

Fenerbahçe'nin kalesini eğer Altay Bayındır korumasa daha ilk yarıda iki farklı üstünlüğe ulaşırdı Ümraniyespor. Josua King'i izlerken Serdar Dursun adına üzülmemek elde değil. Bu King'in performans ve üretkenliğini en hafif deyimiyle ikiye katlar Serdar Dursun.

Haberin Devamı

Emre Mor çok bencil. Takımını değil fazlasıyla (sıradışı futbolculara yakışmayacak denli) kendini düşünüyor, takımı için değil kendisine oynuyor ve kaçınılmaz şekilde ayağından çekiyor arkadaşlarını ne yazık ki. Demekki yerleşik hale gelmiş alışkanlıklardan Jorge Jesus'a rağmen bile kurtulmak öyle kolay olmuyormuş. Açıkçası, gereğinden fazla bir süre tuttu sahada Sayın Jesus bence Emre Mor'u.

Oysa kendisine değil de takımı için oynamayı düşünse ve ona göre yeteneklerini sahaya yansıtsa daha ilk 10 dakikada galibiyete ulaşırdı pekala Fenerbahçe.

Ferdi az biraz aksadı sanki savunma beki olarak oynadığı bu maçta. Çünkü, Ümraniyespor dün akşam ilk yarıda en çok da onun savunduğu kanattan yordu sarı lacivertlileri.

Arao iyi, ama keşke Crespo veya Mert Hakan'dan biriyle oynayabilseydi. Kesinlikle ikiye katlanırdı bu durumda yararı ve performansı büyük olasılıkla Brezilyalının.

Haberin Devamı

Lincoln ve Valencia bu denli etksizken Arda Güler ve Serdar Dursun neden bu kadar yedek kulibesinde otururlar, bu da Sayın Jesus'un ayıbı bence.

Futbol, fanteziyi kaldırmıyor bir kez daha görüldüğü gibi. Ferdi çok iyi bir futbolcu, bu tartışılmaz. Ama bir forvet oyuncusundan hem iyi bir sol bek hem de ideal bir sağ bek devşirmeyi düşünmek çok aşırı bir iyimserlik kanımca.

Açık açık altını çizelim, bu sonuç Jorge Jesus'a yazar. Kesinlikle tercihlerinin büyük bölümü yanlıştı Portekizli teknik direktörün. Doğal ve kaçınılmaz olarak büyük bir sürpriz nanik yaptı dün akşam Fenerbaçelilere dün akşam Şükrü Saraçoğlu'nda maalesef.

YORUM YAZ