MENÜ

Buna da şükür!

Abone Ol Google News

Fenerbahçe'nin bu sezon şu ana kadar verdiği görüntü ile Sayın Ali Koç'un hedef ve düşleri arasında büyük bir çelişki var, bu bir gerçek.

Haberin Devamı

Ancak bu negatif durumun tüm faturasını Ali Koç ve yönetimine kesmek en hafif deyişle insaf ve izanla bağdaşmaz. Zira Ali Bey başkanlık koltuğuna oturduğunda borçtan kamburu çıkmış ve FFP'leyle başı dertteydi kulübün. Yani eli kolu bağlı, hareket alanı hücreye dönmüştü Fenerbahçe'nin.

İşte bu namüsait koşullarla boğuşurken dün akşamki maça çıktı sarı lacivertliler. Hem de grubunda içerde dışarda her maçını kazanmış dörte dört yapmış Dinamo Zagreb'in karşısına.

Geride kalan haftada Tarabzonspor karşısındaki o kişiliksiz Fenerbahçe değildi dün akşam izlediğimiz takım, bunun altını çizelim. O kötü görüntüye dolaylı yoldan sebep olan Slimani ve Mehmet Topal yoktu çünkü dünkü 11'de. Aksine geleceği muştulayan Barış Alıcı vardı. İnsanın yüreğine umudun fidelerini dikiyor bu delikanlı resmen.

Bir de o maçta oynamayan Benzia ve Jailson vardı sahada keza. Jailson ekşi mi tatlı mı henüz anlamış değilim. Ama tüm Afrikalılar gibi Benzia. Yetenek gani ama disiplin, konsantrasyon ve profesyonellik mi? İşte o ta en diplerde ne yazık ki. Sizi bilmem, ama benim yüreğim "cız" ediyor Alex'in yerinde oynayan 10 numaranın böylesinden ötürü.

Haberin Devamı

Isla, Skrtel ve Elif "Takım oyuncusu" denilenlerden bence. Harun ise tam bir güven abidesi. Bu kadar kötü bir süreçten geçen takımın en güven veren futbolcusu oldu gerçeği söylemek gerekirse.

Dolayısıyla biraz da Harun'un performansıyla gruptan çıktı Fenerbahçe böylece. Eh, buna da şükür!

YORUM YAZ