MENÜ

Bülent Uygun 1 - Ersun Yanal 0

Abone Ol Google News

Fenerbahçe çok üstün şekilde topa sahip oynadı maçın tamamında. Aslında maçı koparacak kadar pozisyon da buldu sarı lacivertliler. Ama hem Rodrigues sakar bir günündeydi, hem de direkler Lung'un sağ omzundaki melekler gibi sıkça gizemli şekilde devreye girince Ersun Yanal'ın öğrencileri çok üstün şekilde oynadıkları ilk yarıdan gol çıkaramadılar doğal olarak.

Haberin Devamı

Şüphesiz, Fenerbahçe'nin bu yarıda gol bulamamasında Kayserispor'un Bülent Uygun'la bir karakter sıçraması yakalaması da önemli bir etken oldu. Ev sahibi bu sezon ilk kez bu denli bir konsantrasyonla oynadı zira.

Fenerbahçe ikinci yarıya da üstün başladı, ama golü bulan ev sahibi takım oldu. Şüphe yok ki, Emre'nin sakatlığından ötürü kapasitesinin altında bir performansla oynamasının da önemli rolü vardı bu görüntüde. Dolayısıyla Moses bu kadar silik oynuyor, Rodriguez skor üretemiyor ve Emre de beklentileri karşılayacak fizik güçten yoksunken, Ersun Yanal'ın müdahale yapmakta geç kalması kendisine yakışmadı bence.

Hayır, şunu anlamakta zorlanıyor insan, organizasyon sorunu yaşıyorsunuz, Emre'yi oyundan almışken Tolga mı yoksa Miha Zajc mı oyuna girmeli acaba? Hele de hiç galibiyeti bulunmayan bir takım karşısında geriye düşmüşseniz.

Haberin Devamı

Açıkçası sadece sarı lacivertli futbolcular değil Ersun Yanal da rehavetle baş dönmesi yaşayarak Kayseri deplasmanına gitmişler. Herkese hakkını vermek zorundayız. Tamam, şansızlık sorunu da yaşadı dün akşam Fenerbahçe. Ama bu maçta belirleyici faktör motivasyon ve konsantre olmaktı ve ikisinde de açık ara önde olan taraf Kayserispor'du dünkü maçta Bülent Uygun faktörüyle.

Dolayısıyla Bülent Uygun:1, Ersun Yanal:0.

YORUM YAZ