MENÜ

Bu nasıl taktik!

Abone Ol Google News

Kazanmak tabi ki, güzel. Zorlu bir deplasmandan 3 puanla dönmek daha da güzel. Ama hiç kimsenin futbolseverleri futboldan soğutmaya hakkı yok.

Haberin Devamı

Bu kadar kaliteli ve geniş bir kadroya keçiboynuzu tadında futbol oynatmaya da hiç bir teknik direktörün hakkı olmasa gerek.

Aslında sorulacak o kadar çok soru varki.

Misal bu kadar güzel hava ve zeminde bu kadar kaliteli futbolcu bu kadar top kaybıyla oynar mı? Hem de pas oyununda yoksulları oynarken.

Fenerbahçe ( içerde dışarda) nerede olursa olsun, böylesi bir kadroya sahipken bu kadar mahkum oynamamalı, oynayamaz.

Altay Bayındır Hatayspor kalesinde olsa, yada Fenerbahçe'nin kalesinde böyle harika bir çocuk olmasaydı galip gelmeyi bırakın farklı bir yenilgi alırdı sarı lacivertliler.

Takım ve oyun disiplini de problemli maalesef Fenerbahçe'nin. Cisse'nin önünde dörtten fazla rakip oyuncu varken sağdan gelen müsait arkadaşına pas vermeyip şut atmasını başka türlü izah edemeyiz.

Ayrıca takım halinde sürekli topun arkasına geçerek futbol oynamayı şiar edinmissen Mesut Özil biraz lüks değil mi bu takıma.

Haberin Devamı

Osayi Samuel tam bir kanat oyuncusu. Rakibin dengesini bozacak feykler atıyor ve üstelik de çabuk futbolcu.

Dilerim geriye gitmez Erol Bulut'la.

Ozan Tufan sezonbasindaki performansını niye aratıyor kaç maçtır misal yada Mert Hakan neden bir türlü geçen sezonki oyununu oynayamiyor.

Keşke bu soruları Erol Hoca da kendisine sorsa.

YORUM YAZ