MENÜ

BÖYLE MUHALEFET EDİLMEZ !

Abone Ol Google News

Hiç tartışmasız, Süleyman Seba, Mehmet Seyit Özkan ve İlhan Cavcav başkanlar gibi kulübüne çok büyük bir özveriyle, önemli hizmetler yapmış, deyim yerindeyse kulübüne çağ atlatmış ender bir kulüp başkanıdır Sayın Aziz Yıldırım. 3 Temmuz Kumpası'ndan dolayı yaklaşık bir yıl özgürlüğünden yoksun bırakıldığı halde asla diz çökmemiş, Fenerbahçe'nin vizyon ve misyonuna denk düşen bir tavır sergilemiştir. Kulübe kazandırdığı tesisleri, amatör branşlarda çıtayı ne kadar yukarı çektiğini de taraflı tarafsız her sporsever taktirle karşılamıştır zaten.

Ama bu kadar güzel şeylerin altına imza atmış, yaklaşık 20 yıl Fenerbahçe'ye başkanlık yapmış Sayın Aziz Yıldırım maalesef Sayın Ali Koç'un başkanlığını hala sindirememiş sanki. İki de bir basın üzerinden Ali Koç'u yerden yere vuracak denli eleştirmesini başka türlü anlamlandıramıyorum zira.

Sayın Ali Koç'un aday olduğunda vad ettiklerinin çoğunu hayata geçiremediğini, başkanlığı döneminde Fenerbahçe futbol takımının sportif başarıda düş kırıklığı yarattığını her kes gibi ben de kabul ediyorum. Teknik direktör tercihleri, yaptığı onca transferler Fenerbahçe'nin özlemini dindirememiş, sarı lacivertli taraftarlara tam bir hüzün yaşatmış, bunu ben de kabul ediyorum. Hele Abdülkerim Bardakcı'ya "Sen o kadar para etmezsin" dedikten sonra Abdülkerim'den esirgediği paraya yakın bir bedelle 29 yaşındaki Samet Akaydın'ı transfer etmesi varki insan inanamıyor böylesine. Dolayısıyla eleştirilecek şeyleri çok Ali Koç'un.

Ancak, Sayın Aziz Yıldırım başkanlığı kaybettikten sonra Sayın Ali Koç'un telefonlarına açmamış, mektuplarını yanıtlamamış maalesef.

Haberin Devamı

Dahası, eleştiri ve önerilerini yüz yüze dillendirmek, daha olmadı mali genel kurul, divan kurulu toplantılarında manevi liderlik, ağabeylik yapmak varken Aziz Bey ne hikmetse bu güzel ve örnek davranışlardan kaçınmış, basın üzerinden kendisini ifade etmeyi yöntem olarak benimsemiştir.

Bütün bunlar da Fenerbahçe'ye zarar vermiş, vermeye devam ediyor, Sayın Ali Koç'un enerjisini, Sayın Aziz Yıldırım'ın da imajını zedeliyor ne yazık ki. Umuyor ve diliyorum ki, hiç kimseye yararı olmayan bu tutumu en kısa sürede terk eder Aziz Bey.

Haberin Devamı
YORUM YAZ