MENÜ

Bir sezon daha heba!

Abone Ol Google News

Bu onbirle sahaya çıkmaya teknik direktör olarak kim karar verdiyse kesinlikle sınıfta kalmıştır. Aynı şey Zorbay Küçük'ü bu maça atayan MHK için de geçerli.

Haberin Devamı

Bir kere Ozan Tufan ve Luis Gustavo ikilisini ayırmak ancak rakip teknik direktörlerin isteyebileceği bir tercihdir. Çünkü tercihin böylesi Fenerbahçe'nin orta sahasını atıl hale getirmek anlamıyla eşdeğerdir. Oysa oyunun merkezi futbolda beyin anlamı taşır. Dolayısıyla oyunun merkezinde zaaf yaratmak Fenerbahçe teknik heyeti adına talihsizlik ötesi anlamına gelir.

Tolgay Arslan, Şenol Güneş'le yıllarca "Bir şey" olamamışsa başka teknik direktörle olsa olsa keçi boynuzu olur. Nitekim, Tolgay oyunda kaldığı sürece hem elfreni oldu hem de sarı kartı varken gereksiz bir şekilde penaltı yaratarak ikinci sarıyla eksik bıraktı takımını.

Ferdi Kadıoğlu yeteneklerine inandığım bir futbolcu. Ama düşkırıklığından öteye geçemedi maalesef.

Denizlispor'un penaltısı tartışılamaz. Ama Zorbay Küçük verdiği ve vermediği kararalarla, gösterdiği ve göstermediği kararlarla çok tartışılacak bir yönetim sergiledi. Hele 54'te Zeki'nin Hasan Ali'ye ve keza 60'ta Ozan Tufan'a yapılana kart göstermemesi amatör liglerdeki hakemlerin bile atlayabileceği kartlar değil inanın.

Haberin Devamı

Gerçeği söylemek gerekirse Fenerbahçe bir sezon daha beklentileri boşa çıkarmış, taraftarına soğuk duş aldırmıştır.

Elbette kadronun eksikleri var, ama gene de şu andaki puan cetvelinin şu andaki durum kadro kalitesiyle asla açıklanamaz. Dolayısıyla bu iç burkan fotoğrafın asıl sorumlusu Comilli ve Ersun Yanal'dan başkası değildir.

YORUM YAZ