MENÜ

Bir puana şükretmeli!

Abone Ol Google News

Tempolu ve heyecanlı bir maç izledik dün akşam. Gerçeği söylemek gerekirse 1 puana şükretmeli Fenerbahçe. Zira yaklaşık 1 saat 1 kişi eksik oynadı Konyaspor. Buna rağmen asla ezilmedi, Fenerbahçe'yle aşık atmaktan geri kalmadı yeşil beyazlılar.

Haberin Devamı

Peki bu kadar uzun süre muhteşem taraftarı önünde1 kişi fazla oynadığı halde neden maçı kazanamadı Fenerbahçe? Çünkü Sayın Ersun Yanal dersini iyi çalışmamış gördüğüm

kadarıyla. Aykut Kocaman takımkarının "Antrenör takımı" olduğunu, alan ve takım savunmasını mükemmele yakın yaptığını Sağır Sultan bile biliyor artık. Ama ne yazık ki, Sayın Yanal bu gerçeği ya görmemiş, yada Aykut Kocaman'ın bu tür maçlarda ne denli strateji ustası olduğunu önemsememiş.

Fenerbahçe'nin sol kanadı öteden beri efektif değil, bunu sıradan bir futbol izleyicisi bile biliyor. Bu gerçeğe rağmen Valbuena'yı kurtarıcı olarak görmek rüya değilse bile hayal olur ancak.

Tamam, yıldız futbolculara inanmalı, onlardan verim almalı teknik adam dediğin, kabul. E, ama bu Valbuena'nın Konyaspor gibi alan ve takım savunmasını çok iyi yapan takımlar karşısında atıl kalacağını da görmeli bence Ersun Yanal kalibresindeki bir teknik direktör.

Haberin Devamı

Slimani ne yazık ki, ne kendisine ödenen parayı nede kendisine duyulan güveni haketmiyor. Adam ya faül yapıyor yada ofsayta kalıyor.

Zajc için şimdilik her hangi bir yargıda bulanamıyorum. Ama Moses'i tartışmam bile. Sadece onun bildiği bir dili konuşsun yeter arkadaşları, gerisi hiç önemli değil.

İşin gerçeği şudur; Sayın Ersun Yanal'ın bazı tercihlerini gözden geçirmesi gerekiyor. Valbuena, Slimani gibi mesela. Ve dua etsinki yaklaşık 1 saat bir kişi eksik oynadı Konyaspor, yoksa kendi muhteşem taraftarı önünde bile sahadan 1 puanla ayrılamazdı büyük bir ihtimalle.

YORUM YAZ