MENÜ

Bir düş kırıklığı daha

Abone Ol Google News

Çok kötü başladı maça Fenerbahçe. Maalesef, çoğunlukla rakibin ekmeğine yağ sürercesine oynadı ilk yarıda deyim yerindeyse. Topu yere indirmediler, kendi oyununu oynamadı veya oynayamadı mesela. Savunmada aksadı, 3. bölgede akılcı davranmadı yahut davranamadı. Tamam, maç eksiği ve kodisyon eksiği çok Alper'in. Gene de MehmetTopal'a verdiği pas dışında kalitesinin haylş altında birr performansla oynadı. Ayev de çok etkisiz kaldı doğrusu. Keza sağda Şener, solda Hasan Ali ve Elif bir türlü gerekli katkıyı yapamadılar. Neyseki Mehmet Topal kariyerindeki en önemli golünü attı da Fenerbahçe ilk maçtaki gibi bu maçın ilk yarısında da avantajlı olarak soyunma odasına gitti.

Haberin Devamı

Bu Comilli'nin hemen ama hemen defteri dürülmeli. Yaptığı transferlerin (Moses, nispeten de Jaikson hariç) hemen hepsi fos çıktı. Hele de Slimani, Benzia ve Ayev...Tanrım, düşkırıklığının bu kadarını Fenerbahçe'ye yaşatmaya kimin ne hakkı var, söyler misiniz lütfen.

Fenerbahçe ilk yarının aksine ikinci yarıya çok etkili başladı. Sanırım, bunun en önemli nedeni de Tolgay'ın Alper'in yerine oyuna dahil olmasıydı. Ancak topa sahip olmak konusundaki üstünlüğünden ikinci golü çıkaramadı sarı lacivertliler. Moses tam bir kalite, ama top kayıpları yaptı haylice ve bu kayıplardan birisinde de maalesef golü yedik.

Haberin Devamı

Hiç şüphe yok ki, işin bu aşamasında Sayın Ersun Yanal'a söylenecek çok şey var. Misal, Tolgay oynayacak durumdaysa neden Alper'le başladın? Veya küçük de olsa avantajla çıkacağın bir maça insan takımını böyle mi hazırlar, bu denli edilgen maça başlayan bir takımla mı çıkar? Konuşmakla , atıp tutmakla olmuyormuş demekki bu işler. Ve ne yazık ki, aylardır maç yapmayan Zenit gibi bir takım kaşısında bile turu getirecek bir futbol oynayamadı ve maalesef Avrupa'daki yolculuğu sona erdi Fenerbahçe'nin.

YORUM YAZ