MENÜ

Bilmediğimiz sorunlar var sanki!

Abone Ol Google News

Kim ne derse desin, Fatih Terim bana göre bu ülkenin en kariyerli ve başarılı teknik direktörüdür. Ama bu sezon onun gibi bir teknik direktörün başında bulunduğu bir takım ilk 20 dakikada rakibe naskl ve ne hakla birden fazla gol pozisyonu veriyor, hem de pozisyonu yokken. Yani Muslera diye bir kakeci Galatasaray'ın kalesinde olmasa daha ilk çeğrekte Sivasspor galibiyeti perçinlerdi her halde.

Haberin Devamı

Hayır, şaşkınlığım şundan; Fatih Terim her dönem ve ortamda oyun felsefesi, hedefleri olan bir teknik direktör. Kendi deyimiyle gazozuna tavla oynarken bile kaybetmeye tahammülü olmayan bir insan. Dolayısıyla iddialı, kılı kırk yaranlardan Sayın Terim. Peki neden aksıyor, sırıtıyor bu sezon sarı kımızılı takım? Bu kadro Sayın Terim'e rağmen şekillenmiş olamaz, zira aksi bir iddia biraz da Fatih Terim'in kariyerini çizmek anlamına gelir...

Peki, Emre Belözoğlu'na 16 yaşında formayı veren Fatih Terim bu gün neden Florin Andone'ye bu kadar rötarlı şans tanıyor?... Veya Fegholi ve Babel'de bu kadar uzun süre ısrar etmek biraz manidar olmuyor mu?

Haberin Devamı

Peki, Sivasspor bu kadar uzun süre bir kişi eksik oynamasa acaba maç böyle mi biterdi? Orası tartışılır işte. Yürekten inandığım bir gerçek var; iyi ve yararlı futbolcular kendisi için değil takımı için oynar. İyi de Babel kendisine mi yoksa takımına mı oynuyor? Lütfen, önyargısız şekilde kendinize sorun bu soruyu sevgili Galatasaraylılar.

Sonuçta "Dokuz doğurdu" resmen Galatasaray. 90 artıda net pozizyonu kaçıran taraf Sivasspor'sa ( hem neredeyse ikinci yarının tamamında bir kişi eksik oynuyorken) Sayın Terim'in ciddi şekilde kendisine sorması gereken sorular ve kendisini aynı ciddiyetle sorgulaması gereken bir zorunluluk var demek ki.

Sivasspor'un ikinci yarının büyük bölümünde eksik oynadığı halde bulduğu 2 gol ve sergilediği mücadaley de şapka çıkarmak lazım kesinlikle.

YORUM YAZ