MENÜ

Bilimle inatlaşmayın!

Abone Ol Google News

Fenerbahçe, Fabricio'nun daha maçın başında sezon adına gördüğü dördüncü kırmızı kartla zor bir deplasmandan farklı bir skorla İstanbul'a döndü.

Haberin Devamı

Fabricio'nun atılmasından hemen sonra Eren Albayrak'in İrfan Can'a yaptığı kartlık hareketi tolore etti Halil Umut Meler, ama bu hoşgörüyü boşa çıkaran Eren penaltıya neden üstüne üstlük.

İstikrarsızlık her kurum ve kulübün baş belasıdır ne yazık ki.

Bülent Uygun, Hamzaoğlu, derken Bülent Korkmaz. Oysa her hocanın inandığı sistemi ve futbolcular var.

İnandığınız hocaya gerekli kadroyu oluşturmasına izin vereceksiniz, gerekli zamanı da tanıyacaksınız, aksi halde böyle bir son bekler sizi, yani bilimle inatlaşmayacaksiniz sayın kulüp başkanları.

Serdar Dursun tam üç gol attı dün akşam Rize'de. Bundan bağımsız olarak altını çiziyorum, Serdar Dursun çok önemli ve değerlidir bir takım adına.

Tabi ki, çok klas değil. Ama her takım için değerli ve gerekli bir futbolcudur. Üç gol attı, Rossi'nin Fenerbahçe attığı ilk golde de baş aktördu gurbetçi futbolcu.

Arda Güler mi? Rizespor taraftarları bile takımları mağlupken "Arda, Arda, Arda" tezahüratı yapıyor. Yani böylesine keyif veriyor yeteneği ve futboluyla gencecik Arda. Zaten dün akşam da ikinci yarının başında maça dahil olduğu halde Fenerbahçe'nin iki golünde başrole çıktı.

Haberin Devamı

Oyun aklı, tekniği, yeteneği, çevre görüşü ve duruşuyla tam bir star profili çiziyor gencecik Arda. Dilerim, her şeyiyle ve yönde üstüne koyarak medarı iftiharımız olur ve dünya çapında bir üne kavuşur Arda.

YORUM YAZ