MENÜ

Batshuayi demek gol demek!

Abone Ol Google News

Fenerbahçe, lig maçlarında kendisini hayli zorlayan Gaziantep karşısına sürpriz bir onbirle maça başladı. Bir başka söylemle büyük bir rotasyonla sahaya sürdü takımını dün akşam İsmail Kartal. Geride kalan haftalarda ilk 11'de yer alan sadece iki futbolcu vardı: İsmail Yüksek ve Mert Müldür.

Haberin Devamı

Açıkçası şans bulanlar arasında en büyük düşkırıklığını Miha Zajc yarattı. Onun dışındakiler yakaladığı şansı iyi değerlendirdi. İrfan Can Eğribayat biri penattıdan olmak üzere iki net pozisyonda kaledinde devleşti deyim yerindeyse. Michy Batshuayi kalitesi tartışılmayacak bir santrafor. Ama maalesef hakettiği süreyi alamıyor bir türlü. Nitekim onun iki golüyle turu cebine koyarak dündü Gaziantap'ten dün akşam Fenerbahçe.

Oosterwolde hırslı ve süratli olduğu kadar keşke biraz da faul yapmak konusunda da kendisini geliştirse ve daha az zamanla hatası yapsa.

Sayın İsmail Kartal çok şanslı bir teknik direktör. Miha Zajc'ı haketmediği halde o kadar uzun süre sahada tuttu. Hem de ikide bir hata yaptığı halde. Ama öylesine güçlü, dikkatli, atletik ve özveriliydi ki İsmail Yüksek, Sloven futbolcunun hatalarının yaratabileceği olası faturayı bile çöpe attı performansıyla resmen.

Haberin Devamı

Gaziantep FK de en çok dikkatimi çeken futbolcu Mustafa oldu. Gerçekten yetenekli ve geleceği parlak bir futbolcu. Tabi, Markoviç'in oyuna dahil olduktan sonra tam bir joker gibi sahanın her yerinde takımını oynatmaya yönelik katkısını da unutmayalım.

Sonuçta şampiyonluğa oynayacak iki kadroya sahip olan Fenerbahçe pekte zorlanmadığı doksan dakika sonunda tur biletini alarak döndü Gaziantep'ten.

YORUM YAZ