MENÜ

Başrolde hakem vardı!

Abone Ol Google News

Fenerbahçe çoşkulu oynuyor, eyvallah. Ama bu çoşkusunu taçlandıracak bir bilinç ve organizasyonu sahaya koyamıyor maalesef. Sayın Ersun Yanal adına olumsuz anlamda söylenecek çok şey var dolayısıyla. Misal, Adil Rami ve Simon Falette gibi uluslararası tecrübeye sahip iki stoper transfer ediyor Fenerbahçe ancak devşirme stoperde (Jailson) ısrar ediyor hoca.

Haberin Devamı

Sorun çok Fenerbahçe'de. Sözgelimi hızlı düşünmek ve oynamak ile telaşayı karıştırıyor bence sarı lacivertliler. Dedim ya sorun çok...Ozan Tufan ve Muriç bariz şekilde gerilemişler. Yada rakipler bu ikiliye artık doğru ve etkili önlemlet almaya başladılar. Peki Ersun Yanal takımını kötü yönetiyor da Ümit Öztürk çok mu iyi hakemlik yapıyor? Maalesef, yazık ki, hayır.

Yahu Jailson'nun koluna (gözünün önünde olduğu için) "Birşey yok" diyerek devam diyorsun, sonra Var'ın ikazıyla penaltı vrriyorsun. İyi, güzel. Peki, o zaman Mustafa Pektemek'in yaptığının Jailsonkinden farkı ne, o zaman ona da penaltı çalmak gerekmez mi?

Tabi ki, bütün bunları söylmek Erol Bulut ve öğrencilerinin başarısını küçümsediğim anlamına gelmez, gelmemeli de.

Haberin Devamı

Ancak şu bir gerçek, sanki gizli bir el yavaştan ve çaktırmadan Fenerbahçe'yi frenlemeye çalışıyor. Ve Dolayısıyla bu maçı ağzıyla kuş tutsa bile Hakem Ümit Öztürk'le Fenerbahçe kazanamayacaktı bence.

YORUM YAZ