MENÜ

Avantajı kaptı

Abone Ol Google News

Başakşehir bu tür maçlarda zar zor yakalanabilecek pozisyonlar buldu aslında, ama hem direkler hem de Başakşehir'in çabuk oynamak ile telaşlı oynamayı aynı kefeye koyması gol bulmasını engelledi.

Haberin Devamı

Okan Buruk'un öğrencileri deyim yerindeyse ortaya tam bir karakter kuyuyor. Avrupa Ligi'nde ilk 16'ya kalmak başka türlü mümkün olamazdı zaten.

Ancak gene de daha fazla topla buluşması gerekirdi takımımızın forvetlerinin. Oysa ilk yarıda 33'te ancak etkin şekilde topla buluştu Demba Ba ve iyi de vurdu fakat az farkla dışarı çıktı top maalesef.

Açıkçası Visca, Crivelli başta olmak üzere etkin şekilde önmlem almış Kopenhah gol ayaklarımıza. Demek ki, dersini iyi çalışmış Solbekken.

Skrtel tatışmasız şekilde maçın genelinde pırı pırıl parladı. Çok kritik müdahalelerde bulundu. Hele 27 ve 74'deki müdahaleleri avuç dolusu alkışı haketti resmen. Şimdi bşr soru; Fenerbahçe'nin eyvallahsız şekilde gönderdiği bu Skrtel'in performans anlamında çeğreği yapar mı Zanka vd Adil Rami?

Ben Visca'yı hiç bu kadar etkisiz oynarken izlememiştim. Neyse ki, penaltıyı kusursuz kullandı. Şüphesiz bu olumsuzluğu sadece Bosnalı futbolcuya fatura etmek en hafif deyimiyle haksızlık olur. Çünkü takımımızın en önemli artısı kanatları etkin şekilde kullanmasıdır, bu konuda da başrolde genelde Visca yer alıyordu. Kopenhag'ın teknik direktörü Stale Solbekken bu gerçeği gerektiği şekilde analiz etmiş ve her türlü önlemi almış gördüğümüz kadarıyla.

Haberin Devamı

Robinho'nun oyuna girmesiyle bariz şekilde hücumda renklendi Başakşehir. Demba Ba'ya "Al da at" türünden pasını Senagallinin boş kaleye dürtmemesi ironikti resmen. Neyse ki, bitime yakın penaltı aldı da skora endirek katkı sağlayarak sampatisine dülebilecek olası gölgeyi kaldırdı tecrübeli golcü.

YORUM YAZ