MENÜ

Antrenman maçı yaptı

Abone Ol Google News

Fenerbahçe'nin şu ana kadarki performansıyia Sayın Ersun Yanal'ın iddia ve vaadĺeri arasında olumsuz anlamda büyük bir fafk var, bu tartışılmaz grrçek. Zira "Şampiyon olacağız ve besteyi de kendimiz yapacağız" demişti mealen geçen sezonun henen bitiminde. Ama tanıklıklarımız hiç de öyle olmadı. Mesela puan cetvelinin dibine demir atmış Kayserispor ligdeki tek galibiyetini Fenerbahçe karşısında aldı bu sezon bildiğiniz gibi. Dolayısıyla sarı lacivertşi ekibin dün akşamki Türkiye Kupası maçında alacağı sonuç ziyadesiyle önem kazanmıştı. Tolgay, Miha Zajc, Ferdi Kadıoğlu, Deniz Türüç, Sadık...Bu futbolcuların tanamı sezon boyunca doğru dürüst forma şansı bulamıyorlardı. Şüphesiz kendince gerekeleri vardır Sayın Yanal'ın. Ama Ferdi Kadıoğlu'nda olduğu gibi eğer sorun fizikgüçten kaynaklanıyorsa bu olumsuzluğun tüm faturasını futbolcuya kesemezsiniz, kusura bskmayın.

Haberin Devamı

Hollanda gibi futbol ekolüne sahip bir ülkenin U17, U18 ve U19 takımlarında 10 numaralı formayı giymiş ve 7,8 gol atmişsa bu çocuğun fizikgücünü yukarı çekeçek önlem ve çalışmaları da almak ve yapmak Fenerbahçe teknik heyetinin asli görevidir. Tanrı aşkına bu yeteneklere sahip bir futbolcuyu "Fizikgüç sorunu var" gerekçesiyle aylarca görmezden gelmek Fenerbahçe teknik direktörüne yakışıyor mu? Ya da üst düzey teknik direkörler yeteneğine inandığı ve ama mental sorunları bulunan futbolcusunu "Ne hali varsa görsün" diyerek kaderiyle başbaşa bırakır mı, söyleyin lütfen? Gördünüz işte, dün akşam Fenerbahçe adına en ışıldayan futbolcu Ferdi Kadıoğlu'ydu, her hareketiyle hem de. Ama Sayın Yanal takımı akın sonuçlandırmak konusunda sorun yaşadığı halde Ferdi Kadıoğlu'na üvey evlat muamelesi yapıyor aylardır, maalesef.

Haberin Devamı

Kısacası antrenman maçı yaptı adeta dün akşam Fenerbahçe, İstanbulspor karşısında, hem de seyircisinden yoksunsunken. Ferdi'ye bayıldım. Deniz hem gol yaptı hem de asist. Tolgay da iyiydi hatta Sadık da. Bence sadece Zajc verilen şansı heba etti. Büyük avantaj 4_0 kazanmak. Gencecik Muhammet'in asisti ise alkışlıktı. Hele de ideal kadrodan 7,8 kişilik değişiklikle maç farklı kazanılmişsa.

YORUM YAZ