MENÜ

Anlamakta zorlanıyorum!

Abone Ol Google News

Bir teknik direktörün iddialı olması şart. Hele de Fenerbahçe gibi bir kulüpte çalışıyorsa. Ancak, en iddialı bir hoca bile fotoğrafın tamamını görmezden gelerek, koşullardaki eksi ve artıları yok sayarak "Önümüzdeki sezon şampiyon olacağız" diyemez, dememeli.

Haberin Devamı

Müthiş bir hesapsızlık size nanik yapar aksi halde, tıpkı şu anda olduğu gibi yani. Özür dilerim, bağışlayın ama anlamakta zorlanıyorum bu kadarını.

Sayın Ali Koç bilimi, yani bilimsel şekilde bir organizasyonu vaad ederek ezici bir çoğunkukla başkanlığa seçildi. Ama maalesef başkanlığında 1 yılı geride bırakırken tam aksi uygulamalarına tanıklık ettik Başkanın. Comolli ve yaptığı transferlerin tamımına yakını bir düşkırıklığından öteye geçemedi ne yazık ki. Keza istikrar vaadi de öğle.

Altyapının başına büyük iddialarla getirdiği İspanyol futbol adamı David Badia seneyi devriyesini bile göremedi.

Elbette Fenerbahçe'nin şu anda karşı karşıya bulunduğu sorunlar uzun yılları kapsayan politika ve uygulamaların ürünüdür, bu tartışılamaz. Dolaysıyla sihirli değnekle bile çözülemez problemleri var sarı lacivertlilerin.

Haberin Devamı

İyi de gerçeği olduğu gibi görmeden, onları yaratan nedenleri ve bu problemlerin panzehirini bulmadan sorunu değil çözmek, sadece büyütürsünüz. Yani hem başkan, hem de teknik direktör güne oynamaktan, bilime sırtını dönnekten süratle uzaklaşmak zorundadırlar.

Uefa'yla sorun var. Soldado gitmiş, Şener, Mehnet Topal ve Roman ayrılmış, Skrtel'in durumu muamma. Frey'den umudu kesmişsin, keza Alper, Barış ve (Ersun Yanal kakeci Altay Bayındır'ı ısrarla istediğine göre) Berke Özer'den de.

Peki geçen sezonun tamamında düşkırıklığı yaratmiş bir kadrodan bile bu kadar oyuncu ayrılmış, gerekli takviyeler yapılmamışken üstelik Uefa'nın finasal faır play anlaşması da orada duruyorken, Sayın Yanal ne hakla ve neye güvenerek önümüzdeki zezon adına daha şimdiden şampiyonluk vaadinde bulunuyor?

Yada bu kadar namüsait şeye karşın şampiyonluk vaad etmek hiç gerçekçi geliyır mu size? Sizi bilmem, ama ben anlamkta zorkanıyorum olup biteni.

YORUM YAZ