MENÜ

AMİN!

Abone Ol Google News

Çok tehlikeli geldiler maçın hemen başında. Fenerbahçe bu dakikalarda nefes alamadı neredeyse. Sayın Cocu’ya saygım büyük ama Valbuena tercihi tam bir handikaptı bence Fenerbahçe adına. Oyunun iki yönünde de etkisiz elemandan farkı yoktu. Üstüne üstlük bir de yanlış pas tercihleriyle durup dururken rakibe hücum ansı yarattı. Futbol “isim” ile oynanmıyor artık günümüzde. Barış Alıcı dururken neden Valbuena? Anlamış değilim doğrusu. Takımın ritmini bariz şekilde bozuyorken bu kadar üstelik. Tabii, doğal olarak bu halsiyle Hasan Ali’nin performansını da olumsuz yönde etkiledi Fransız yıldız.

Haberin Devamı

Skrtel, Alper, Elif ve Mehmet Topal ise alkışlık oynadılar maçın tamamında. Onlara Neustadter ve ve(goldeki hatasının dışında) Volkan’ın eşlik ettiğini de söylemeliyim elbette.

Doğrusu, hiç olmazsa ikinci yarıya sakat değilse Ayew, o sakatsa Barış Alıcı’yla başlaması ciddi beklentimdi. Çünkü zaten yorucu bir maçtı, üstelik Valbuena’nın etkisizliğinden ötürü bir kişi eksik oynuyordu Sarı Lacivertliler.

Fenerbahçe, Alper’le golü düşlüyordu aslında. Ama hem oyunun savunma yönünde çok yoruldu hem de çok yalnız kaldı Alper. Dolayısıyla Kanarya’nın golü bulamamasının asıl sorumlusu asla Alper olamaz.

Haberin Devamı

Barış Alıcı’nın skor dezavantajından önce oyuna alınması gerekiyordu. Çünkü Mehmet Ekici, hem uzun bir sakatlıktan geliyor hem de takım oyununu fiziki açıdan katkı yapmaktan azade bence.

Çok kötü skor değil elbette Benfica gibi bir takıma karşısında deplasmanda tek farklı yenilgiyle maçı tamamlamak. Ama benim asıl takıldığım konu Sayın Cocu’nun takımını yeterince tanıyacak zamanı bulamamasından ötürü yapabileceği tercihler.

Valbuena ısrarı, Barış Alıcı’yla başlamaması ve Alper Potuk’tan solda veya orta sahada yararlanmayı es geçmesi gibi.

Kolay değil, biliyorum haftaya bu takıma gol yemeden 2 gol atmak, ama imkansız da değil hani. Dilerim galebe çalar haftaya düşlerimiz. Amin

YORUM YAZ