MENÜ

Altın gibi 1 puan!

Abone Ol Google News

Bu ülkenin en değerli teknik direktörü bence Samed Aybaba'dır. Sorunları boyunu aşmış, tahtası kapalı Bursaspor'u yakınmadan, bahane üretmeden 22 yaş ortalamasıyla saygı duyulacak futbol oynayan, sonuç alan bir takım haline getirdi.

Haberin Devamı

Ersun Yanal'ın işi zor gerçekten. Özgüveni dibe vurmuş bir kadroyu (hele de küme düşmek potasında ilk yarıyı bitirmişse) ayağa kaldırmak sanıldığından da zordur. Zira, bir takım ortaya koyduğu performansla kaderini tayin eder, İyi ama performans da ziyadesiyle psikolojik bir olgudur. Dolayısıyla, psikolojisi yerlerde sürünen kadroları "ha" deyince ayağa kaldırmak pek de kolay değildir.

Yani iyi ki, Sadık var. Çünkü nihayet savunmada doğru pazisyon alabilen bir oyuncusu oldu sarı lacivertlilerin.

Soldado farklı. Slimani'yle arasında kalite farkı var. Her daim oyunun içinde, sonra fırsatçı sonra tabeleyi değiştiriyor İspanyol.

Ayev dün akşam da hakkındaki soru işaretlerini giderecek bir futbol oynayamadı. Mehmet Ekici de pek farklı değildi doğrusu. Ayak bilekleri gibi bedeni de yumuşak maalesef gurbetçi futbolcunun.

Haberin Devamı

Jailson mu? Açıkçası o da gerekli katkıyı yapmadı bir türlü, orta sahahadaki zaafiyete ilaç olamadı ne yazık ki.

Her maçı final niteliğinde Fenerbahçe'nin artık, bu bir gerçek. Ama bu hassas durum bile dün akşam yaş ortalaması 22, 23 olan ve çoğu altyapıdan gelmiş futbolcularla oynayan Bursaspor karşısında koca ikinci yarıyı mahkum oynamasına gerekçe olamaz, olmamalı da, öyle değil mi?

YORUM YAZ