MENÜ

Altay böyle istedi

Abone Ol Google News

Peşinen altını çizelim, sahanın en kötüsü Ali Palabıyık'tı. 75'te Mert Hakan'a yapılan kuraldışı harekete alıyorsanız siz sıradan bir hakem bile değilsiniz bayım, bağışlayın. Hele burnunun dibinde Altay'a yapılan bariz faulü atlaması ve yetmemiş gibi bir de Fenerbahçe aleyhine penaltı vermesi. Yazık, gerçekten yazık. Bu da FIFA kokartlı hakemimiz, unutmayın.

Haberin Devamı

İkinci "kötü"yse Erol Bulut'tur bence.

Serdar Aziz ve Ozan Tufan'ın gördüğü sarı kartları ben hocaya yazarım kusura bakmayın. Demek ki, sen disiplini sağlayamamışsın takımında veya takım haline getirememişsin başında bulunduğun bu geniş ve kaliteli kadroyu.

Tamam, uzun süre bir kişi eksik oynadı sarı lacivertliler. İyi de ilk yarısını domine ettiğin maçın ikinci yarısını (bir kişi eksik diye) bu kadar kaliteli kadroyla mahkûm oynatmak Fenerbahçe ve onun teknik direktörüne yakışıyor mu?

Cisse'nin gölünde Ferdi'nin asisti kadar golün başlangıcında imzası bulunan Sosa'nın da payı var. Ama Sosa daha sonraki dakikalarda kalitesine yaklaşacak performans sergileyemedi.

Haberin Devamı

Ferdi ve Mert Hakan'ın kalitesine sözüm yok. Ancak ( yeterince süre alamadıkları için olsa gerek) telaşlı oynuyorlar zaman zaman. Dolayısıyla psikolojik danışmanlık ve destek almalı ikisi de.

Mert Hakan'ın özellikle ikinci yarıda takımı eksilmişken takım savunmasına yaptığı katkıya rağmen bu önerimi yineliyorum.

Gökhan Gönül az biraz aksadı belki ama yaşadığı uzun süreli sakatlığına ve ilerlemiş yaşına veriyorum bunu.

Pelkas mı? Futbolu da kendisi gibi sempatik geliyor bana.

YORUM YAZ