MENÜ

Alkışlıyorum!

Abone Ol Google News

Önce Pereira'yi alkışlıyorum. Pelkas, Serdar Dursun, Novak ve en önemlisi Süper Lig'in en majör futbolcularından İrfan Can sakat, ama hiç bahane aramadan iddia ve özgüveninden gram geri adım atmadan takımını oynatıyor. Hem de Mesut şu haliyle Mesut Özil'in performansını mumla aratıyorken.

Haberin Devamı

Sayın Ali Koç ve yönetimi kadro mühendisliği ve yapılması zorunlu olan takviyeler konusunda bütünlemeye kaldılar ne yazık ki.

Ama Sayın Vitor Pereira bu büyük handikaplara rağmen adeta bir vakur ve güven ağacı gibi ayakta kalmış, işine özverili şekilde odaklanıp kısa sürede "Takım ruhu'"yla donanmış bir ekip yarattı. Yetmemiş gibi Muhammed Gümüşkaya, Arda Güler ve Fatih Şentürk gibi gencecik, pırıl pırıl üç futbolcuyu daha ligin başında Fenerbahçe ve Türk futboluna armağan etti.

Enner Valencia'nin attığı İlk golde aslan payı Nazım Sangare'nin bence. Bitmek üzere olan bir pozisyona deyim yerindeyse benzin döktü canhavliyle içeriye yönlendirdiği topla.

Ekvadorlu yıldızın ikinci golünde ise Osayi Samuel fantezi yaptı rakibe çarptırdigi topla. E, topun da canı var, tam adamının önüne düşünce Valencia en bildiği şeyi yaparak kendisinin ve takımının ikinci golünü attı. Ekvadorlu deneyim ve yetenek sahibi olduğu kadar centilmen olduğunu da kanıtladı böylece.

Haberin Devamı

Üçüncü golün rotasını Miha Zajc çizdi. Tam zamanında en doğru yere gönderince Nazım Sangare de en isabetli kararı vererek doğru olanı yapınca "Hızır gibi" bitti olması gereken yerde Valencia ve sihirli dokunuşu yaparak üçüncü kez havalandırdı Helsinki'nin ağlarını kendisi ve takımı adına.

Arda'nın, Muhammed'in y Fatih'in aynı o sahada yer alması, hele de Fatih'in o şık golü atması...Aman Tanrım!

Dolayısıyla Pereira ve futbolcularını yürekten kutlayarak ayakta alkışlıyorum.

YORUM YAZ