MENÜ

Zor da olsa kazandı

Abone Ol Google News

Şampiyonlar Ligi maçı öncesi karşılaşılabilecek iyi bir rakipti Erzurumspor. Sarı-Kırmızılılar, zor da olsa kazandı. Ancak taraftarına umut saçmadı. İlk 25 dakikada yakalanan 4 pozisyonun 2’si bomboş durumdaki Erzurumspor defans oyuncularının yaptıkları büyük pas hatalarından geldi. 25. dakikadan 55’e kadar Galatasaray neredeyse pozisyon üretmedi. Emre oyundan çıkınca, maçı oğlu ile birlikte tribünden seyreden Belhanda’nın takım için ne kadar önemli olduğu bir kez daha ortaya çıktı. Maicon ve Serdar harika oynadı. Ndiaye, arı gibi çalıştı, müsait pozisyonda golü de yapabilseydi maçın kahramanı olacaktı. Rodrigues, ilk yarıda hatalı pas ve şut tercihleri ile takımı 2 golden etti. Eren ise stoperler arasına son derece doğru koşular yaptı, sadece bir kez pas alabildi. Tek başına nereye kadar? Ömer Bayram, uygun maliyeti ile Galatasaray’ın en değerli transferlerinden biri olduğunu gösterdi. Sol bek de oynar, sol önde de...

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Porto’ya yeter mi? Galatasaraylı futbolcuların, çok daha yüksek bir konsantrasyon ve motivasyon ile oynaması gerekecek. Son 2 lig maçındaki oyun kalitesi yetmez. Ancak Galatasaray’ın Avrupa kültürü insana galibiyet hayali kurduruyor.

Haberin Devamı

Maçın starı

Maçın oyuncusu Maicon. Ndiaye ile Ömer Bayram da çok iyi oynadılar ama 3 puanı getiren golde Maicon’un imzası vardı. Hayatın bir cilvesi, sen adamı göndermeye çalışırsın, son anda elinde kalır. Çok kritik bir maçta sana ekstradan 2 puan alır.

Maçın olayı

Son 4 maçta 8 gol yiyen Sarı- Kırmızılılar’ın kalesini gole kapatması. Ancak Mariano güçsüz gözüküyor. Hoca Porto deplasmanında Mariano kalitesine rağmen Linnes ile başlarsa şaşırmam.

Kısa mesaj

Pas kalitesi ve şiddeti, yüksek şiddetli koşular sürekli azalıyor. Bu tempo Şampiyonlar Ligi’ni bırakın, lige bile yetmez.

YORUM YAZ